fb
Damespraatjes Damespraatjes

Beste airwrap dupe? Lees hier alles over de Navado Easystyler Pro

Een paar maanden geleden trakteerde ik mezelf op een wel heel groot cadeau: ik kocht een Dyson Airwrap. Ik had er flink voor gespaard en hierdoor kon ik mezelf een verjaardagscadeau geven waar ik mijn vrienden en familie eigenlijk niet om durfde te vragen. Het was een flinke rib uit mijn lijf, maar ik kan niet anders dan zeggen dat ik er heel erg blij mee ben. Toch realiseer ik me dat de Airwrap van Dyson wel héél kostbaar is. Vind jij het wat te gek? Wij vertellen over de beste airwrap dupe. 

Laten we vooropstellen dat we er hier niet op uit zijn om Dyson in een kwaad daglicht te stellen. Ik heb de Airwrap, gebruik hem dagelijks en ben er heel tevreden over. Wel is het zo dat vriendinnen van mij alternatieven hebben en dat ook zij heel tevreden zijn. Een naam die ik vaak hoor terugkomen, is de Easystyler Pro van Navado. Het maakte mij heel benieuwd en zo richting feestmaand december leek het mij leuk om hem eens uitvoerig onder de loep te nemen.

Wat is de Navado Easystyler Pro?

De Navado Easystyler Pro is een hairwrap haar-styling tool waarmee je met warme lucht je haar in model krijgt. In een handomdraai blaas je het haar droog, maak je krullen, creëer je volume of ga je juist voor een gladde look. Je maakt hierbij geen gebruik van extreme hitte én je hebt eigenlijk zes styling tools in één.

Welke opzetstukken zitten erbij?

Bij de Easystyler Pro krijg je zes opzetstukken:

  • Smalle volumeborstel
  • Stevige gladmakende borstel
  • Turbo haardroger
  • Krul opzetstuk links en rechts in 1 (diameter 30MM)
  • Zachte gladmakende borstel
  • Grote volumeborstel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Navadohair (@navadohair)

Wat kost de Easystyler Pro?

De Easystyler Pro is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Hier is hij direct uit voorraad leverbaar, tegen een prijs van 249,95 euro.

Is de Navado Easystyler Pro een hoogwaardige dupe?

Ja, als je het ons vraagt wel. In tegenstelling tot veel andere dupes, heeft de Navado Easystyler Pro een digitale, borstelloze motor. Dit is een kwalitatief hoogstaande motor die je bij goedkopere varianten eigenlijk nooit ziet. Daarnaast beschikt hij over ionentechnologie, heeft hij een coldshot knop en drie verschillende temperatuurstanden. Hij wordt door gebruikers dan ook wel de beste airwrap dupe genoemd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Navadohair (@navadohair)

Hoe wordt de Navado Easystyler Pro beoordeeld?

Ik ben de Navado Easystyler Pro al meerdere keren tegengekomen op TikTok. De gebruikers hier zijn zo goed als unaniem lyrisch over de hairwrap styler. Op Bol.com krijgt de Navado Easystyler Pro ook hele goede reviews. Uit 57 reviews krijgt hij een gemiddelde van 4,8. Een kleine greep uit de reacties:

“Super product, prima prijs” – PaulterBrink

“Mooi design, testresultaten tov Dyson zijn bij deze replica super. Zeker het geld waard!!” – CathDtc

“Ik heb al jaren de Dyson airwrap maar vond het krullen zo’n gedoe om steeds te wisselen van opzet stuk. Hierbij heb je maar 1 opzetstuk wat je om kunt zetten. Het stijl maken gaat veel beter dan met de Dyson. Het knopje om de koude stand aan te zetten is ook top. Je hoeft hem niet ingedrukt te houden, 1 keer aanraken en hij is koud of warm. Het opzetstuk om je haar droog te blazen werkt ook heel fijn, evenals de krul- en stijlborstels. Is zijn geld dubbel en dwars waard!” – Roos233

Waar koop ik de Navado Easystyler Pro?

Je kunt de Navado Easystyler Pro kopen bij Navado zelf, maar ook bij Bol.com en diverse andere webshops. De adviesprijs is 249,95 euro. Vind jij het ook de beste airwrap dupe? We zijn heel benieuwd!

BESTEL DE NAVADO EASYSTYLER PRO HIER!

Afbeelding boven artikel: Navado

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook