fb
Damespraatjes Damespraatjes

Marleen (46): “Ik schaam me dood voor mijn vagina en wil een schaamlipcorrectie’

De tijd dat je je rot schaamde om bij een cosmetisch arts te zeggen dat je niet blij bent met je vagina en daar iets aan wil laten doen, is voorbij. Net als ooglid- en neuscorrecties is het heel normaal iets te laten doen aan down under. Marleen overweegt een schaamlipcorrectie, maar haar vriendinnen verklaren haar voor gek. “Ik wil geen strakke porno poes, maar ik wil wel dat het er een beetje fatsoenlijk uitziet tussen mijn benen. Zo gek is dat toch niet?”

Sinds een jaar is Marleen gescheiden van haar man en hebben ze co-ouderschap. Als haar drie kinderen bij Anton zijn, heeft ze dates met mannen. “Ik ga helemaal los. Ik heb me jarenlang opgeofferd voor het gezin en nu de kinderen groter en zelfstandiger zijn, heb ik besloten tijd en aandacht aan mezelf te besteden.” Haar voornamelijk zwarte en veel verhullende kleding bracht ze naar de kringloopwinkel, draagt haar haar los in plaats van in een knot en leeft op van de aandacht die ze krijgt. “Anton vond het onzin als ik mij van onderen schoor, hij vond zo’n jaren zeventig pruikje eigenlijk wel geil en ik vond het wel makkelijk dus ik liet het zo. Tegenwoordig haal ik het scheermes erover heen en opeens viel het me op dat ik best wel grote schaamlippen heb. Van die kwabben die daar maar een beetje doelloos hangen. Als een man mij oraal wil bevredigen vind ik dat ongemakkelijk.”

Het zijn net bieflapjes

Op internet ging ze op zoek en al snel kwam ze op de site van een kliniek terecht die schaamlippen corrigeert. “Mijn binnenste schaamlippen steken uit en hangen als bieflapjes langs de buitenste lippen. Ik heb er geen last van, maar vind het gewoon onsmakelijk. Bovendien ben ik bij alle drie de bevallingen ingeknipt en is mijn opening ook niet meer symmetrisch. En nu ik wisselende sekscontacten heb, vind ik het toch wel fijn als de boel er een beetje lekker en strak uitziet.”

Alsof een man daarop let!

Toen ze het haar vriendinnen vertelde, werd ze aangekeken of ze niet goed bij haar hoofd was. Geen een begreep waarom ze die ingreep wilde. “Snijden in gezond vlees, of ik gek was geworden. Dacht ik nou echt dat een man daar op lette als hij opgewonden was en seks wilde? Ja, dat denk ik. En nee, ik ben niet gek geworden, ik ben 46 en heb nog een heel leven voor me en daarvan maakt seks een belangrijk onderdeel uit. Ik wil me dan vrij voelen, helemaal kunnen geven en niet in de kramp schieten zodra mijn bedengel met zijn hoofd onder de dekens verdwijnt en afzakt.”

Eindelijk vrij genieten

Inmiddels is Marleen druk aan het sparen voor haar schaamlipcorrectie. “Van mijn ex kreeg ik voor mijn verjaardag een envelopje met geld. Voor de operatie. Ik vond dat zo’n lief gebaar, temeer omdat ik weet dat hij er nooit een probleem van heeft gemaakt en het eigenlijk onnodig vindt. Eind van het jaar gaat het gebeuren: dan gaat mijn grote droom in vervulling. Dat ik na de ingreep even geen seks mag hebben, neem ik op de koop toe. Ik kijk uit naar het moment dat ik me niet meer schaam en eindelijk kan genieten als een man mij oraal bevredigt.”

Hoe denk jij over schaamlipcorrecties? Snap jij dat Marleen dat graag wil, of vind je het onzin? Heb je zelf je schaamlippen laten corrigeren? We zijn benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Lindsey -

Ik snap dat Marleen het zou willen.
Ik schaam mij namelijk ook voor mijn schaamlippen. Als ik oraal bevredigt wordt kan ik me hierdoor ook niet helemaal laten gaan.
Zelf twijfel ik of ik het ga laten doen. Ik denk dat ik mij veel vrijer en zekerder zal voelen. Seks is ook belangrijk voor mij

Reageer ook