fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op zoek naar nieuwe gordijnen en roedes? Dit zijn de laatste trends!

Overal waar je kijkt, zie je trends. De één heeft er meer mee dan de ander, maar persoonlijk vind ik het heerlijk om de laatste trends goed in de gaten te houden. En ja, als je ze in de gaten houdt… Dan volg je ze ook! Zo voer ik regelmatig aanpassingen in mijn interieur, garderobe en keuken toe. Trends houden het leven spannend en mooi :). Ook op het gebied van gordijnen en roedes zijn trends. Benieuwd welke dit zijn? Lees met ons mee!

Op zoek naar nieuwe gordijnen en roedes? Dit zijn de laatste trends!

Trend 1: Messing roedes

We zien het tegenwoordig op heel veel manieren in huis terugkomen: messing. Messing (ook wel geelkoper genoemd) is een legering van koper en zink. Hierdoor is het een stuk geler dan koper of brons en neigt het qua kleur meer naar goud. Het is een prachtig product en leent zich dus uitstekend voor het gebruik in interieur. Zo ook voor gordijnroedes! Gordijnroedes van messing doen het goed in vrijwel alle interieurs en combineren prachtig met heldere kleuren. De roedes zijn verkrijgbaar in de kleuren Messing Glans, Messing Mat, Messing Antiek en Oud Messing.

CATEGORIEFOTO_Messing_formaat835x278_1

Trend 2: Smeedijzer roedes

Net als messing, is ook smeedijzer een trend die we nu al een tijd veel zien. Zo heb je misschien al deurbeslag, handgreepjes en keukenaccessoires van smeedijzer voorbij zien komen, maar wist je dat je zelfs gordijnroedes van smeedijzer kunt krijgen? Hiermee heeft je huis direct een authentieke uitstraling. Niet alleen in een landelijk interieur doen ze het geweldig, ook in een klassieke of boho-Ibiza inrichting is het heel geschikt. De roedes van smeedijzer worden in een echte, 450 jaar oude smederij gemaakt.

Gordijnroedes uit een echte smederij from RoedesOnline on Vimeo.

Trend 3: Wave gordijnen

Wij schreven er al eerder over en zijn groot fan: wave gordijnen! In tegenstelling tot normale gordijnen, worden wave gordijnen in een golf-patroon opgehangen. Dit zorgt voor een zeer luxe en exclusieve uitstraling. Wil je weten hoe je wave gordijnen in jouw huis installeert? Lees dan het artikel ‘Wave gordijnen zijn hot! Wat heb je hiervoor nodig?

unnamed-11-760x475

Alle producten voor de bovengenoemde trends zijn verkrijgbaar bij Roedes Online. Hier kan je naast deze trend-producten ook nog heel veel andere gordijnroedes en railroedes kopen. Denk hierbij aan exclusieve, handgemaakte roedes, maar ook voordelige budget opties.

Wat vind jij?

Beginnen jouw handen ook te jeuken wanneer je deze schitterende trends voorbij ziet komen? Ik krijg meteen zin om mooie nieuwe gordijnen en roedes op te hangen. Welke trend spreekt jou het meeste aan? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook