fb
Damespraatjes Damespraatjes

FILMPJE: Op Tienertoer, wat is jouw mooiste herinnering?

Je eerste kus, eerste glas wijn, eerste keer alleen op vakantie en voor het eerst écht vrij: weet jij nog wanneer je dit voelde? Dikke kans dat dit plaatsvond op de eerste vakantie zonder je ouders. Lekker met vriendinnen op vakantie en eindelijk de kans om zelf te bepalen waar je heengaat en wat je wilt bekijken. Een populaire manier om deze vrijheid te ervaren was de NS Tienertoer… Herinner jij het je nog?

Ik wel! Mijn eerste Tienertoer was met mijn beste vriendinnetje Valerie, toen we 16 jaar oud waren. Wat een tijden waren dat! Vanaf het moment dat we onze ouders gedag zeiden op station Hilversum, waren ze voor héél even niet de baas en mocht alles. We reisden van Hilversum naar Utrecht (hier dronken wij ons eerste glas wijn), van Utrecht naar Den Haag (hier moesten we overnachten omdat we de laatste trein hadden gemist) en van Den Haag naar Maastricht (hier kreeg Valerie haar eerste kus). Op de terugweg van Maastricht naar Hilversum zijn we als een blok in slaap gevallen… Gelukkig zaten er twee andere Tienertoerders naast ons die ons op tijd wakker maakten. Dat was een reis om nooit te vergeten!

Back-to-the-tienertoer-dp

Joscha & Mariska zijn vroeger ook op Tienertoer geweest. Nu, vele jaren later, mogen ze dit geweldige weekend opnieuw beleven. Back to the Tienertoer! Toen ik dit filmpje zag heb ik hem direct gedeeld met mijn vriendin Valerie… Hard gelachen en meteen veel mooie herinneringen opgehaald.

Met wie maakte jij je eerste Tienertoer en wil je dit filmpje graag delen?

http://youtu.be/Bx8Nyx-kfxA

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook