fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op deze manier vergeet je jouw vitamines NOOIT meer

Je vitamines binnen krijgen is een dagelijkse prioriteit. Maar sommige dagen kom je er gewoon niet helemaal aan toe. De zon schijnt niet, je hebt geen zin om veel groenten en fruit te eten, er zijn genoeg redenen te bedenken. De oplossing? Gummies! Je vitamines krijg je iedere dag binnen en zo wordt het onderhouden van je gezondheid een simpele en leuke taak. De gummies van Yummygums.com zijn vegan, vrije van alle kunstmatige toevoegingen en worden geproduceerd met kwaliteitsingrediënten. Alle goede vitamines in een gummie, zo makkelijk was het nog nooit. In dit artikel vertellen we je alles over de gummies van Yummy Gums. 

Welke soorten Yummy Gums zijn er?

Op dit  moment zijn er vier verschillende soorten Yummy Gums, hieronder vertellen we je erover. Allereerst zijn er de Yummygums Mommy. Deze gummies worden door vrouwen vaak gebruikt in een periode van zwangerschap. De zwangerschapsvitamines gummies bij een kinderwens, voor, tijdens en na de zwangerschap zijn de gummies een goede toevoeging voor jou en de kleine spruit. De Yummygums Mommy hebben een tropische papaya smaak en zijn volledig gewonnen uit plantaardige bronnen. De Yummygums Hair zijn zoals je misschien al verwacht, erg goed voor je haar! Ze helpen bij een sterke groei voor lang en vol haar. Haarvitamine kopen doe je daarom bij Yummygums. Deze vegan beauty gummies bevatten biotine, selenium en bamboe-extract. Dan hebben we de Yummygums Multi +. Deze gummies zijn goed voor een goede weerstand, zorgen voor extra energie wat goed helpt bij moeheid en vermoeidheid, ondersteunt de werking van de spieren en dragen bij aan het behoud van sterke botten en tanden. De lekkerste multivitamine voor jong en oud. Deze extra vitamine hebben een fruitige smaak en bevatten vitamine C, D3 en B12. Als laatste is er de Hair kuurbox, deze zorgvuldig samengestelde vitamines en mineralen ondersteunen je haargroei en de aanmaak van cellen, weefsels en stimuleren de bloedcirculatie.

Hoe word je reseller?

Yummygums zijn spoedig overal te verkrijgen. Dit razend groeiende merk wordt met de dag bekender in Nederland. Yummygums helpen je bij een gezonde levensstijl en hebben een lekkere smaak. Ons assortiment is makkelijk toe te voegen aan jouw assortiment en is leverbaar vanaf 6 potten inclusief het marketingmateriaal. Je kunt mensen de Yummygums laten uitproberen met het startpakket of door ze gratis onze samples te laten proeven.

Wil jij nog meer weten over de Yummygums? Check dan een onze website en kijk eens rustig door alle voordelen die onze gummies je kunnen bieden!

Reageer ook