fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op afstand een cadeau geven? Dat kan met de Giftomatic app! (+WINACTIE!)

Heb jij ook een beetje een vreemd gevoel bij de feestdagen dit jaar? Door de lockdown hebben we meer behoefte aan warmte en gezelligheid dan ooit en toch mogen we daar helaas slechts beperkt gehoor aan geven. Het geven van waardevolle cadeaus waar mensen écht blij van worden is dit jaar belangrijker dan ooit! En nou net een mooi en origineel cadeau geven is best lastig. Giftomatic lanceert daarom een cadeau app waarmee op originele manier een cadeaukaart op afstand kan worden gegeven.

Personalisatie staat centraal bij Giftomatic. Door video effecten en speciaal geselecteerde cadeaus te combineren ontstaat er een compleet nieuwe geef-ervaring. Uit ruim 100 webshops – waaronder Wehkamp, Hema en Bol.com – kan je het allermooiste cadeau kiezen. Ben je tijdens de feestdagen niet samen? Dan kan je jouw cadeau geven kan via bijvoorbeeld Whatsapp. Vier je Kerst toch samen?  Dan kan een QR code worden gescand.

Giftomatic

Feestelijke video

Het aller leukste aan Giftomatic vinden wij dat je een hele gave video kunt maken. Met de speciale face-swap feature kan je de ontvanger in een grappige video plaatsen. Hij of zij ziet zichzelf in hilarische clipjes waarin hij/zij goed in de maling wordt genomen en bijvoorbeeld een taart in zijn gezicht krijgt. Lachen helpt de boel te relativeren! En dat kunnen we best gebruiken in deze gekke tijd.

Cadeau suggesties

In de app kunnen vijf cadeausuggesties worden klaargezet. De gever kan de ontvanger hiermee inspireren en tegelijk laten zien dat hij heeft nagedacht over de interesses van de ontvanger. Het fijne is dat de ontvanger hier zelf uit kan kiezen! Zo weet jij zeker dat je iemand super blij maakt met jouw geschenk. Het wordt zo stukken eenvoudiger om een cadeau voor hem of voor haar te selecteren.

Giftomatic

De app bevat thema’s voor alle cadeaugelegenheden zoals Kerst, verjaardagen en zakelijke bedankjes. Hij weet daarnaast wat populair is bij specifieke groepen. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook makkelijker om een cadeautje te kopen voor iemand die je niet zo goed kent.

Winactie op Instagram

Giftomatic organiseert op dit moment een winactie op hun instagram account! Van 15 december tot en met 24 december geven ze elke dag 25 euro weg. Als je ze volgt dan maak je al kans. Win je het tegoed, dan heb jij je eerste kerstcadeau al binnen!

De Giftomatic cadeau app is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis te downloaden.

Giftomatic

Reageer ook