fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ontspan helemaal in je tuin met deze tip

ontspannen-spa

De zomer is in volle gang. Het is daarom weer heerlijk om zo veel mogelijk tijd in de tuin of op je balkon door te brengen. Maar is jouw tuin of balkon al helemaal klaar voor deze fijne zomer? Zo niet, lees dan vooral snel verder want in dit artikel geef ik je een aantal tips om je tuin om te toveren tot een waar paradijs waar je heerlijk wat uurtjes in kan vertoeven. 

Breng de spa naar jouw huis door een opblaasbare spa

Naar de spa gaan is een heerlijke onderneming, maar zeg nou eens eerlijk, het zou toch helemaal lekker zijn om je eigen spa te hebben. Dit kun je doen door een spa of jacuzzi in je tuin neer te zetten, zo ga je ultiem ontspannen de zomer door. Daarnaast brengt het ook nog eens gezelligheid mee, je kunt natuurlijk leven even voor jezelf een rustmoment nemen, of met je partner een romantische avond in plannen of juist gezellig met vrienden een avond relaxen en een lekker drankje mag je daar natuurlijk niet bij vergeten!

Een extra voordeel van een spa of jacuzzi, is dat het ook nog eens goed voor de gezondheid is. Het vermindert namelijk stress en het is ook verzachtend tegen spierpijn en/of pijn. Ook zorgt het warme water voor een goede doorbloeding. Een spa aanschaffen is dus zeker een aanrader!

Wat kost een spa nou eigenlijk?

Je denkt misschien wel wat een leuk idee, maar het is natuurlijk zeker handig om te weten wat voor kosten dit met zich meebrengt. Je denkt misschien dat het erg duur gaat zijn, maar tegenwoordig is het beter betaalbaar dan je zou denken. Een goede opblaasbare spa kun je al namelijk vanaf ongeveer zeshonderd euro kopen. Echter ligt dit wel natuurlijk aan de wensen die je hebt, wil je meer opties of een grote spa, dan kunnen de kosten oplopen tot ongeveer tweeduizend euro. Het zou kunnen zijn dat je denkt dat je moet inleveren op kwaliteit als je voor een opblaasbaar model gaat, maar dat is zeker niet zo. Je kunt hem makkelijker opzetten, verplaatsen of opruimen en daarnaast vergt het minder onderhoud.

Als je meer wil weten over de voordelen en mogelijkheden of je wil advies van een expert? Klik dan hier om een kijkje te nemen op de website van Fonteyn Spa’s.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook