fb
Damespraatjes Damespraatjes

Oma’s Huishoudtip: 3 handige lifehacks met een föhn

Dag in, dag uit, moet ik mijn haren föhnen. Het is zo dik, dat als ik het niet zo drogen, het ’s avonds waarschijnlijk nog nat is. Op fohnloze dagen zie ik er rond 17:00 uur vaak nog uit als een bezopen katje en dat wil ik natuurlijk niet! Maar wist je dat je ook andere dingen kan doen met je föhn? We gaven jullie een tijd geleden al een hele handige tip, over hoe je met de föhn hondenharen van je kleding kunt verwijderen. Maar er is meer!

Lifehacks met de föhn 

In het RTL programma Galileo testen ze ook regelmatig lifehacks die je op internet voorbij ziet komen. Laatst liet Shelly drie handige lifehacks met een föhn zien. Multifunctioneel ding is het! De volgende drie dingen kan je er namelijk mee doen:

1. Een luchtbed oppompen

2. Een envelop mee openmaken

3. Kaarsvet uit textiel of tapijt halen

Zelf proberen

Wil je weten hoe deze lifehacks werken? Bekijk dan de video van Galileo. Hierin laat Shelly precies zien hoe het werkt en hoe jij dit thuis kunt nadoen.

Hoe doe jij het?

Heb jij nog meer dingen die je met een föhn kunt doen? We lezen ze graag terug in de comments onder dit artikel!

Nieuwe tips

Volgende week woensdag publiceren we om 9 uur weer een handige nieuwe tip! Is er een vervelend huishoudelijk klusje waar jij graag een tip voor wil? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel en wij gaan voor jou op zoek naar de beste manier! Heb jij een betere manier om je spiegels schoon te houden? Laat ons dat ook onder dit artikel weten. Zo maken we het huishouden een stukje makkelijker.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook