fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het geheim om hondenhaar snel van je kleding te verwijderen

I luuuuv my doggies. En omdat ik zo veel van ze hou, vind ik het heerlijk om heel veel met ze te knuffelen  Ook als we ’s avonds op de bank liggen, komen ze vaak dicht tegen ons aanliggen. Super gezellig natuurlijk, al die hondenliefde, maar het brengt ook een klein nadeel met zich mee: we zitten steevast onder de hondenharen. Lola is wit, dus als ik zwart draag zie je dat enorm. Sambal is donkerbruin, dus als ik wit draag zie je dat weer. Kortom: er is bijna geen outfit waarin ik veilig ben. 

Föhnen maar!

Vorige week stond ik op het punt om naar een vriendin te gaan, toen ik zag dat mijn knuffelsessie met Lola weer had geresulteerd in een zwarte jurk met heel veel kleine witte haren. Toevallig stond ik net mijn haar te föhnen en besloot eens te testen of ik de haren er niet gewoon vanaf kon blazen. Guess what? Het werkt! En als ik er ook even een beetje met mijn hand overheen strijk, ben ik echt in no-time haarvrij. De föhn zet ik op de hardste stand, zodat er lekker veel power achterzit.

Hoe doen jullie het?

Natuurlijk kan je het ook met zo’n plakroller doen, maar mijn ervaring is dat dit veel minder goed werkt. Ook moet je steeds de plakstrip verwijderen en al met al ben je zo lang bezig. Dit föhn trucje werkt het beste op katoenen kleding, op synthetische stofjes lukt het soms wat minder goed. Hebben jullie nog een goede manier om hondenharen van kleding te verwijderen? Ik ben heel benieuwd! Laat het me weten in de comments onder dit artikel.

Lees ook: Wat het krijgen van een puppy met onze relatie heeft gedaan

sambal-3

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook