fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nomineer een Breast Friend

monique-en-carolien_Breast-Friends-Award-dp
Het zal je maar gebeuren dat je de diagnose borstkanker krijgt. Helaas zet borstkanker jaarlijks het leven van duizenden vrouwen en tientallen mannen op zijn kop. Gelukkig is borstkanker in veel gevallen te genezen, maar niet altijd. Ziek zijn is soms een eenzaam proces. Ook al heb je fijne vrienden, goede buren, geweldige ouders, schoonouders en een geweldige partner, toch is het ontzettend fijn om een speciaal iemand te hebben op wie je altijd terug kan vallen: Een Breast Friend.

Nomineer een Breast Friend

Een Breast Friend is iemand die de patiënt bijstaat in deze moeilijke periode van borstkanker. Deze bijstand uit zich op veel verschillende vlakken en kan zowel emotioneel als praktisch zijn. Om de Breast Friends van Nederland in het zonnetje te kunnen zetten is door Roche Nederland de Breast Friends Award in het leven geroepen. Voor deze award komen personen in aanmerking die zich op een bijzondere wijze inzetten voor het welzijn van mensen met borstkanker.

breastfriends-nominatie-2013
Door deze mensen te nomineren via de website van Breast Friends maken zij kans op een geldbedrag van 5.000 euro, waarmee het initiatief verder ontwikkeld kan worden. Daarnaast krijgen zij een foto shoot bij de Nederlandse fotografe Patricia Steur, geheel in de stijl van Breast Friends.

Ken jij iemand die je zou willen nomineren of wil je meer weten over Breast Friends, kijk dan hier: meer info en nomineren

Reageer ook