fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars "Speciaal voor jou" van Cathy Kelly zijn bekend

Speciaal voor jou

“Alsof je lekker met je vriendinnen zit te kletsen”. Zo omschrijft Marian Keyes het nieuwste boek van Cathy Kelly. We kunnen niet wachten om het boek te lezen. Super leuk, we mogen drie exemplaren weggeven van Speciaal voor jou van Cathy Kelly. Lees onderaan dit artikel of je het boek hebt gewonnen.

Speciaal voor jou

Je zou zo verliefd kunnen worden op het Ierse stadje Redstone, de mensen zijn aardig en in de winkels en cafés heerst een gezellige drukte. Ook Francesca voelt zich hier thuis. Hoewel haar man werkloos is en depressief, en bij haarzelf de overgang opspeelt, probeert ze opgewekt en energiek te blijven om haar gezin bij elkaar te houden. Peggy is altijd een rusteloze ziel geweest. Nu ze de dertig nadert is het eindelijk gelukt haar droom te verwezenlijken. Ze heeft haar eigen winkel geopend, midden in de stad. Zal ze nu ook de liefde toelaten in haar hart? Wanneer Lillie, een Australische weduwe, in Redstone belandt, maakt ze al snel nieuwe vrienden. Maar Lillie kan niet met haar eigen grote verdriet omgaan.

CathyKelly_About_img
Cathy Kelly

Cathy Kelly is de internationale bestsellerauteur van Speciaal voor jouDan komt alles goedHet huis aan het plein en vele andere romans. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF en woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Speciaal voor jou
Cathy Kelly
ISBN 9044340247

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Marja Jannes
  • Maaike de Valk
  • Wendy Bowek

Dames van harte gefeliciteerd. Het boek zal binnenkort naar jullie toe worden gestuurd.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

6 reacties

Céline -

Dit lijkt me een geweldig boek!

jacobje -

Heerlijk weer is nieuw leesvoer nu nog even zien te winnen:-)

Madelief -

Ik ben gek op de boeken van Cathy Kelly. Als ik een boek in mijn handen heb, denk ik jeetje wat een dikke pul dat duurt eeuwen voor die uit is. Elke keer verbaast het mij weer hoe goed de boeken geschreven zijn dat je blijft lezen en niet 1x denkt ik moet nog zoveel pagina’s lezen. Helaas heb ik dit boek nog niet en hoop hem via damespraatjes te winnen, dus heb ik snel het formulier ingevuld. Nu maar hopen dat de postbode snel mij dit mooie boek bezorgd.

Connie Flipse -

Zou het boek graag voor mijn dochter winnen

Ineke -

Heerlijke boeken van Cathy Kelly !! Zou dit boek heel graag winnen 🙂

irene niec -

Heel graag maak ik kans op dit mooie boek.

Reageer ook