fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nieuwe rubriek: Kookpraatjes, Nanette stelt zich voor!

kookpraatjes.jpg
Nanette verzorgt vanaf deze week de nieuwe kookrubriek op Damespraatjes: “ Kookpraatjes”. Iedere twee weken presenteert ze een smakelijk en origineel recept,  zowel hartig als zoet en voorzien van leuke en handige tips.  Hieronder een kleine kennismaking met Nanette.

Wanneer is je liefde voor koken begonnen?

Ik kook al sinds mijn 10e, eerst eenvoudige dingen zoals cake en appeltaart en later steeds meer nieuwe recepten. Ik houd ervan dingen uit te proberen, en zo nieuwe smaken te ontdekken.

Heb je hier een speciale opleiding voor gevolgd?

Nee, ik ben autodidact, dus door veel doen, en veel fouten maken, heb ik steeds meer geleerd.

Wat eet je zelf het allerliefst?

Chocoladetaart, en Tournedos Rossini.

Ben je bekend in de kookwereld en vertel eens iets over je werk.

Nee, ik ben niet bekend, alhoewel ik wel onlangs heb meegedaan aan Wie is de Chef. Hier heb ik veel reacties op gehad, erg leuk!  Momenteel ben ik freelance taartontwerpster wat inhoudt dat mensen bij mij terecht kunnen voor een speciale taart. Deze ontwerp ik dan naar aanleiding van hun wensen en vervolgens wordt alles met de hand gemaakt. Dit doe ik vooral voor bruiloften en grote partijen.

Wat kunnen de dames van Damespraatjes van je verwachten?

Ik zal proberen om telkens een origineel recept te plaatsen, makkelijk te maken, maar vooral erg lekker. Zou het erg leuk vinden als meer mensen iets van mijn liefde voor bakken en koken overnemen.

Deze week verschijnt het eerste recept in de rubriek: Kookpraatjes.

Reageer ook