Nieuwe liefde Gordon stapt naar rechter na ‘oplichters-drama’

Na Gordon Gaat Trouwen was heel Nederland in rep en roer. De Nederlandse diva koos namelijk niet voor Manuel of Rogier, maar besloot alleen verder te gaan. Hoewel het natuurlijk een enorme teleurstelling was, snappen wij het helemaal. Een huwelijk is niet niks en dat doe je alleen met iemand waarmee je er honderd procent vertrouwen in hebt.

Stiekeme seksbeelden

Niet alleen Nederland was teleurgesteld, ook Gordon zelf baalde. Des te meer gunden we het hem dan ook dat hij vrij snel een nieuwe liefde vond, Kevin. Hoteldebotel was hij en ze maakten zelfs al een eerste liefdestrip. Toen Gordon via zijn Instagram-account aankondigde verliefd te zijn, kreeg hij al snel berichten dat er van alles niet in de haak zou zijn rondom zijn nieuwe liefde Kevin. Hij zou relaties met meerdere mannen en vrouwen hebben en zelfs stiekem seksbeelden hebben opgenomen.

Gordon schrikt hier natuurlijk enorm van plaatst deze post op Instagram;

Ik ben hevig geschrokken op de reacties op mijn samenzijn met Kevin Bulgac. Ik was de afgelopen maanden intens verliefd en hij ook op mij dacht ik en kon na de deceptie die mijn trouwshow met zich meebracht voor mii en voor de kijkers bijna niet geloven dat zo iemand als Kevin op mijn pad zou komen. Nu blijkt echter dat Kevin een dubbelleven leide en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen. Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onetische dingen uit te halen met dames en heren die niets vermoedend instappen in een roze wolk van liefde. Ook al ben ik door de wol geverfd met alle teleurstellingen op het gebied van liefde komt deze toch wederom keihard aan. Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij. Ik blijf er ondanks allles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede.#kevinbulgac #wateendeceptie #charlatan #hoevaaknog?

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Kevin schakelt een advocaat in ‘Nieuwe liefde’ Kevin is hier woest over en schakelt een advocaat in. Hij eist in een kort geding dat de presentator alle foto’s waar hij op staat en naamsvermeldingen van sociale media verwijdert. De advocaat van de man beschuldigt Gordon naast stalking van smaad en laster. Reactie Gordon Ook daarop reageert Gordon via Instagram, met een verdrietige post…

Triest

Een hele trieste situatie als je het ons vraagt… Wij weten natuurlijk niet precies hoe het zit, maar we gunnen Gordon echt het allerbeste. Heel veel sterkte Goor!


Reageer ook