fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nieuwe liefde Gordon stapt naar rechter na ‘oplichters-drama’

Na Gordon Gaat Trouwen was heel Nederland in rep en roer. De Nederlandse diva koos namelijk niet voor Manuel of Rogier, maar besloot alleen verder te gaan. Hoewel het natuurlijk een enorme teleurstelling was, snappen wij het helemaal. Een huwelijk is niet niks en dat doe je alleen met iemand waarmee je er honderd procent vertrouwen in hebt.

Stiekeme seksbeelden

Niet alleen Nederland was teleurgesteld, ook Gordon zelf baalde. Des te meer gunden we het hem dan ook dat hij vrij snel een nieuwe liefde vond, Kevin. Hoteldebotel was hij en ze maakten zelfs al een eerste liefdestrip. Toen Gordon via zijn Instagram-account aankondigde verliefd te zijn, kreeg hij al snel berichten dat er van alles niet in de haak zou zijn rondom zijn nieuwe liefde Kevin. Hij zou relaties met meerdere mannen en vrouwen hebben en zelfs stiekem seksbeelden hebben opgenomen.

Kevin schakelt een advocaat in ‘Nieuwe liefde’ Kevin is hier woest over en schakelt een advocaat in. Hij eist in een kort geding dat de presentator alle foto’s waar hij op staat en naamsvermeldingen van sociale media verwijdert. De advocaat van de man beschuldigt Gordon naast stalking van smaad en laster.

Reactie Gordon

Ook daarop reageert Gordon via Instagram, met een verdrietige post..

Triest

Een hele trieste situatie als je het ons vraagt… Wij weten natuurlijk niet precies hoe het zit, maar we gunnen Gordon echt het allerbeste. Heel veel sterkte Goor!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook