fb
Damespraatjes Damespraatjes

Neem je tuinmeubelen mee naar binnen!

De herfst is begonnen en de winter komt eraan. Wil je óók in de winter genieten van je tuinmeubelen? Dat kan! In deze blog laat ik je zien hoe je twaalf maanden per jaar kunt genieten van je tuinmeubelen.

Favoriet

Mijn persoonlijke favoriet is de hangstoel. Ik houd ervan om een mooi boek te lezen en ondertussen heerlijk weg te dromen in de hangstoel. De hangstoel is makkelijk van buiten naar binnen te verplaatsen, doordat deze licht in gewicht is. De hangstoel past perfect bij het interieur door er de juiste sierkussens in te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke winterse kleur gecombineerd met een kussen met een gave print. Hangstoelen zijn in allerlei vormen, modellen en kleuren verkrijgbaar. Door deze diversiteit kun je je eigen hangstoel stylen.

Van het terras naar de keuken

Hoe leuk is het om een landelijke keuken te creëren met een robuuste teakhouten tafel! Houten tuintafels zijn niet alleen buiten, maar ook binnen prachtige sfeermakers. In een grote keuken kan een lange 8-persoonstafel, gecombineerd met 4 stoelen en 2 bankjes, een trendy uitstraling hebben. Maar ook voor keukens met wat minder ruimte is de mogelijkheid om verschillende sferen te creëren. Een driehoekige tafel met 6 stoelen zorgt voor veel zitplaatsen op een relatief klein oppervlak en is uniek in vorm. Om het helemaal af te maken is het leuk om de meubels op te vrolijken met leuke sierkussens, een dikke deken en bijpassende decoratie voor op tafel.

Lekker makkelijk en praktisch

Het praktische aan tuinmeubelen die binnen staan, is dat het weinig onderhoud vergt. De hangstoel is gemaakt van kunststof vlechtwerk en is daardoor makkelijk schoon te maken. Ook als de hangstoel in het voorjaar vies wordt, is het binnen no-time weer schoon. Neem een spons, water en groene zeep en de hangstoel is in een handomdraai stralend schoon. Teakhouten tuinmeubelen eisen in de buitenlucht af en toe ook een schoonmaakbeurt. Na verloop van tijd vergrijst teakhout op een natuurlijke manier en krijgt het een moderne grijze tint.

Kom voor meer tips en ideeën eens langs bij Kees Smit Tuinmeubelen in Almelo of in Amersfoort. De grootste van Europa met 2 showrooms van 8000m².

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook