fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nederlands meubelmerk werkt met topontwerpers voor de hele collectie

meubelmerk

Ik heb een aantal ‘guilty pleasures’ waar ik eigenlijk wat te veel geld aan uitgeef. Wijn is absoluut een van deze financiële leegtrekkers, maar met stip op één staan toch wel designmeubels. Van Flexform tot Menu en van Design on Stock tot Gubi: het een is nog mooier dan het ander. Designmeubels maken mijn leven beter en ik geniet er intens van. Daarnaast vind ik het prettig dat ze langer meegaan dan goedkopere meubels en dat de ontwerpen origineel en uniek zijn. In dit artikel praten we over zo’n favoriet meubelmerk: Design on Stock. Want dat is toch wel een heel gaaf concept!

Favoriet meubelmerk

Als jij net als ik een fan van kwaliteitsmeubelen bent, dan ken je Design on Stock vast wel. Het Nederlandse meubelmerk werd opgericht door Dennis Goethals, die een arsenaal aan Nederlandse topontwerpers aantrok om voor het merk te ontwerpen. Onder andere Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg en Gijs Papavoine maken nu uit naam van Design on Stock de meest beeldige creaties. De Aikon Lounge en de Bloq bank zijn inmiddels bestsellers.

meubelmerk

Design on Stock Cavalletta stoel

Ervaring Sandra 

Mijn collega Sandra heeft toevallig een Design on Stock bank in huis en is daar lyrisch over. “Twee jaar geleden hebben wij onze woonkamer flink aangepakt. De vloer kreeg een nieuwe kleur, de muren een frisse lik verf en we richtten het opnieuw in. We gingen voor een de ‘Bloq’ bank van Design on Stock. Een wereld van verschil ten opzichte van onze oude bank!”, vertelt Sandra. “De kwaliteit is subliem, we hadden veel keuze in materialen en opties én de levertijd was kort.”

meubelmerk

Design on Stock Bloq bank

Just-in-time productiemethode

Design on Stock hanteert de ingenieuze just-in-time-productiemethode. Hierbij werken ze met kwaliteitsstoffen en -materialen en weten tegelijkertijd de levertijden kort te houden. Dit is absoluut revolutionair, vooral omdat de bank volledig naar wens wordt gemaakt. Een bestelling bij een vergelijkbaar designmerk kan soms wel drie keer langer op zich laten wachten.

meubelmerk

Design on Stock Nosto stoel

Tevredenheidsgarantie

Een ander heel unieke eigenschap van Design on Stock, is dat ze een zéér coulante tevredenheidsgarantie bieden. Ben jij niet honderd procent tevreden over het door jou samengestelde en op maat gemaakte product? Dan mag je het (onder bepaalde voorwaarden) ruilen voor een andere optie. Dat heb ik werkelijk nog nooit ergens anders gezien!

Waar te koop?

De meubels van Design on Stock zijn onder andere verkrijgbaar bij Van der Donk interieur in Gorinchem. In de 10.000 m2 grote showroom zijn de laatste collecties van Design on Stock te vinden. naast Design on Stock verkopen ze ook merken als Minotti, Tom Dixon, Flexform, MDF Italia en Rolf Benz.

meubelmerk

Design on Stock Aikon Lounge bank

Jouw favoriete items

Wij kunnen uren doorpraten over de meubelen, maar eigenlijk spreken de foto’s natuurlijk voor zich! We zijn heel benieuwd wat jullie van dit meubelmerk vinden en welke items jij wel in huis zou willen halen. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook