fb
Damespraatjes Damespraatjes

Rianne: ‘Na twee glazen wijn word ik zo verschrikkelijk opgewonden en dat zorgt voor troubles’

Soms kan een wijntje helpen om iets losser te worden tijdens bijvoorbeeld een eerste date. Je bent net even brutaler, durft meer te zeggen en komt beter uit de verf. Als Rianne (24) een of twee drankjes op heeft, raakt ze ontzettend opgewonden en wil ze seks. “Laatst vingerde een man me in het vliegtuig klaar. Toen ik zijn trouwring zag, kon ik wel huilen en vroeg ik mezelf af: waar ben je mee bezig?!’

Rianne ontdekte een paar jaar geleden een terugkerend patroon als ze in de kroeg twee drankjes had gedronken. “Als ik een leuk gesprek met een man had, en ik sloeg mijn tweede biertje achterover, werd ik overmoedig maar vooral heel gruizig. Ik had dan gewoon zo’n zin in seks.” Ze schrok zelf van die ontdekking en beperkt het drinken van alcohol. “Maar ja, soms moet ik gewoon even met mijn vriendinnen op pad en dan vind ik het heerlijk om dat gevoel te hebben.”

Knappe man

Niet altijd is het een probleem en soms heeft ze een lekkere one night stand. Maar twee jaar terug bracht het Rianne in de problemen. Ze bezocht een paar weken haar zusje die stage loopt op Bali. In Canggu had ze de tijd van haar leven. “Het was zo gezellig met Veronique, heerlijk om bij haar te zijn.” Na een paar weken stapt Rianne op het vliegtuig en heeft een tussenlanding in Singapore. Als na een paar uur het vliegtuig weer opstijgt, komt er een man alleen naast haar zitten. Al snel raken ze in gesprek. “Barry was voor zaken in Singapore geweest en vertelde me dat hij goede deals had gesloten. Hij vertelde best veel vertrouwelijke informatie en ik vond het een heel fijn gesprek.” Niet alleen vertelde hij veel over zichzelf, ook was hij heel geïnteresseerd in Rianne en haar belevenissen op Bali. “Hij luisterde aandachtig als ik vertelde en ik voelde me echt wel vereerd. Ik dacht: ‘wtf, dit is een knappe man en zeer succesvol en hij is geïnteresseerd in mij?!”

Wijntje?

Als het eten wordt gebracht stelt Barry voor dat ze er lekker een wijntje bij nemen. Zonder haar antwoord af te wachten bestelt hij bij de stewardess twee flesjes witte wijn. Ze proosten op het leven, de zaken en avonturen en het wordt steeds gezelliger. Het valt Rianne op dat hij zo nu en dan haar arm aanraakt, maar ze trekt niet terug en zwijgt er over. Na het tweede glas wijn kijkt Rianne Barry net even te lang aan en liggen hun armen continu tegen elkaar aan. De stewardess haalt het afval op en de lichten in het vliegtuig gaan uit zodat de passagiers een paar uur kunnen slapen.

Orgasme

“En opeens voelde ik de warme lippen van Barry op de mijne. Heel kort raakten onze tongen elkaar en ik voelde zijn hand onder het dekentje dat ik op mijn schoot had. Zachtjes trok hij mijn slipje opzij en vingerde me. Het was zo heerlijk en geluidloos kwam ik klaar.” Na haar orgasme op grote hoogte valt Rianne in slaap. Als ze na een paar uur wakker wordt, heeft ze zo’n spijt. “Ik zag opeens aan zijn hand een trouwring en ik barstte in tranen uit. Verdorie, dacht ik, waarom nam ik die wijn?” Als het ontbijt wordt gebracht vraagt ze de stewardess of ze ergens anders mag zitten. “Ik vond het zo erg wat ik had gedaan. Zit ik te rommelen met een getrouwde zakenman die mijn vader had kunnen zijn. Ik schaamde me kapot en heb me een ding voorgenomen: in een vliegtuig drink ik geen alcohol meer. Geen druppel!”

Hand- en polsklachten? Hier word je snel en volledig vergoed geholpen!

hand- en polsklachten

Pas als je ergens last van hebt, realiseer je je wat een luxe het is om gezond te zijn. Zo heb ik vorig jaar ‘afscheid’ moeten nemen van mijn vaste tennismaatje. Ze kreeg last van haar pols en kon hierdoor de impact van de bal op het racket niet meer opvangen. Niet alleen tennissen werd een probleem, ook noodzakelijke dingen als het verschonen van haar kinderen en emails tikken op haar werk lukten niet meer zonder pijn. De huisarts kon haar niet helpen: ‘kijk het nog maar even aan. Vaak gaat het vanzelf over’. Helaas liep dat anders.

VERDER LEZEN

1 reactie

Joris -

“Maar twee jaar terug bracht het Rianne in de problemen”. Wanneer worden die toegelicht? Komt er een deel 2?

Reageer ook