fb
Damespraatjes Damespraatjes

Monique vertelt hoe zij en André weer samen kwamen: “Wist dat Bridget geen blijvertje was”

Groot nieuws was het, toen André na een ‘uitstapje’ bij Bridget Maasland toch weer samenkwam met zijn Monique. Mooi voor hen en voor hun zoontje! Maar hoe heeft dat nou zo kunnen lopen? Veel mensen vroegen het zich af. Tot nu toe heeft Monique er naar de pers nog niks over losgelaten, maar in het nieuwste nummer van Linda. geeft ze een openhartig interview. 

Niet jaloers

Monique vond het verschrikkelijk, toen ze erachter kwam dat André er met Bridget vandoor was gegaan. Maar jaloers? Dat niet. “Toen ik hoorde om wie het ging, dacht ik meteen: nu snap ik het, dit gaat ‘m verder niet worden. Ik wíst dat dit weer een vlucht was voor hem, net zoals hij in die zomer de benen had genomen. Van Bridget voelde ik in ieder geval dat dit geen blijvertje was. Daarom ben ik ook geen moment jaloers geweest.”

Omhelzing

Toen André en Monique allebei op Curacao verbleven, is de vonk weer overgesprongen. Maar hoe?  “We hadden afgesproken op het strand, zodat hij Dré kon ophalen. Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bám, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over. Dít had ik niet verwacht. Echt waar, tijdens de omhelzing wist ik genoeg. Die was anders dan al die keren dat hij thuis was geweest om André jr. op te halen.”

Het hele interview lees je in LINDA.190 ‘JAPAN’, dat vanaf woensdag 15 april in de winkel ligt.

Foto boven artikel: Instagram Monique 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook