fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Moederdag winactie met boek van Marian Keyes zijn bekend

9200000021800291 Waar verwen jij je moeder mee deze Moederdag? Het is niet makkelijk om elk jaar een leuk en origineel cadeau te bedenken. Wij hebben in ieder geval vast een super leuke tip voor je: het boek ‘Al ga je op je kop staan’ van Marian Keyes. Wat nog leuker is, is dat we dit boek ook mogen verloten onder onze lezeressen! Lees onderaan de pagina of je het boek hebt gewonnen.

Lucy is niet gelukkig in de liefde. Maar een waarzegster heeft haar voorspeld dat ze binnen een jaar zal trouwen. Daar gelooft Lucy natuurlijk niks van. Haar vriendinnen Karen en Charlotte gruwen van het nieuws. Gedrieën leiden ze een heerlijk chaotisch leventje met afhaaleten, goedkope wijn en vriendjes over de niet gestofzuigde vloer. Hoe moet dat nou als Lucy vertrekt? Ondertussen probeert ze een aanstaande uit te zoeken. De verleidelijke maar onbetrouwbare Gus? Of Chuck, die knappe Amerikaan? Of wereldkampioen flirten Daniel?

Marian Keyes

Marian Keyes
Marian Keyes is een van de meest succesvolle Ierse auteurs. Ze groeide op in een familie waar veel verhalen werden verteld maar het kwam nooit in haar op dat zij zelf zou kunnen schrijven. In 1993 begon ze in een opwelling met het schrijven van korte verhalen. Die stuurde ze naar een uitgever met een brief waarin ze vertelde dat ze ook aan een roman was begonnen. De uitgever wilde de roman graag zien, en toen haar paniek een beetje was gezakt begon Marian aan haar eerste boek: Watermeloen werd in 1995 in Ierland gepubliceerd en werd onmiddellijk een groot succes. De vlotte schrijfstijl en de typische Ierse humor sprak alle leeftijdsgroepen aan. Nu wordt Marian in 33 landen uitgegeven.

Al ga je op je kop staan
Marian Keyes
ISBN 9044343610
€ 19,95

Winactie

  • Trudy Postel
  • Maya Troost
  • Esther van Aalderen

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben het boek gewonnen. Het zal zo snel mogelijk naar jullie toe worden gestuurd, zodat jullie het nog voor Moederdag in huis hebben. Veel leesplezier.

Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel lezen, dan kun je het hier bestellen: Al ga je op je kop staan

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

Esther -

Wat leuk zeg maar dit boek heb ik tot op heden nog niet ontvangen.

Lees toevallig vandaag dat mijn naam hier staat vermeld als winnaar

Nell boersma -

Maakt moederdag echt speciaal!

Monique van Breda -

Wat lijkt me dit een heerlijk boek!

Nancy -

Lijkt mij een heerlijk boek om te lezen vooral nu ik rustig moet doen in mijn zwangerschap.

Silvia -

Ben benieuwd naar dit boek.

Kim -

Leuke Moederdag actie ! Een mooi boek om te geven en te krijgen. De kaft vond ik ook zo leuk en het verhaal is er vast een welke je niet meer weg kunt leggen.

Reageer ook