fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moeder vergeet haar kinderen op het station

Heb jij ook wel eens het idee dat je iets mist? Dat je iets bij je had moeten hebben, maar het is er niet. Dat moet de vrouw ook gedacht hebben toen ze gisteren per ongeluk haar twee kinderen op het perron vergat en zelf wel in grote haast de trein in Amersfoort instapte. 

Volgens de NS is dit niet bijzonder. “We zien het dagelijks, reizigers die haast hebben of druk bezig zijn met van alles en soms even alles lijken te vergeten”, schrijft de NS op Facebook. De vrouw rende de trein in en realiseerde zich pas later: waar zijn mijn kinderen?

„Nadat een mevrouw de trein in was gestapt en deze vertrok kwam zij erachter dat haar twee kinderen nog op het perron stonden”, berichtte de NS. Gelukkig waren de kinderen bij het ticketbureau in goede handen en werden ze opgevangen en kregen een ’snackje & frisdrankje’.

De moeder kreeg hulp van de conductrice die er voor zorgde dat ze gratis terug mocht reizen naar haar kinderen. Volgens de NS was de vrouw erg blij met de manier waarop zij en haar kinderen door de NS zijn opgevangen.

Bron: Telegraaf.nl

Foto boven het artikel: deze is ter illustratie, bron Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook