fb
Damespraatjes Damespraatjes

Misselijkheid: wat kun je er aan doen?

Iberogast-misselijkheid
Misselijkheid is een onaangenaam gevoel in je buik. Het is vervelend maar niet pijnlijk. Misselijkheid heeft invloed op je hele doen en laten, zin in eten verdwijnt en alles gaat tegen staan. Eén ding is helder: Je wilt snel van je misselijkheid af!

Een duidelijk oorzaak voor misselijkheid is er niet. Vieze geuren, te veel alcohol of stress kunnen de oorzaak zijn. Misselijkheid kan voorkomen in combinatie met braken en hoofd- of buikpijn. Ook kan misselijkheid een symptoom zijn van maag- darmaandoeningen.

Iberogast is een geregistreerd geneesmiddel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar dat kan helpen om van je misselijkheid af te komen. De 100% natuurlijke ingrediënten en de multi-target werking maken Iberogast een uniek geneesmiddel. Met multi-target bedoelen wij dat Iberoast ook goed gebruikt kan worden bij andere maag- en darmklachten zoals: maagzuur, een vol gevoel, maagpijn en maag- en

De voordelen van Iberogast:

• Geen interactie met andere geneesmiddelen

• Is lactose- en glutenvrij

• Is geschikt voor diabetici

• Is een 100% natuurlijk product op basis van 9 werkzame plantextracten

Kijk voor meer informatie op onze site www.iberogast.nl en laat je tips en/of ervaring achter op het gebied van maag- en darmklachten.

Iberogast_banner

 

Reageer ook