fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mijn wondermiddel tegen eczeem, Dermalex

Jakkes, heb je net een zomerse date of een gezellige barbecue in de planning staan, speelt die vervelende eczeem weer op! Zelf krijg ik snel last van mijn huid bij extreme hitte of kou. Helaas hebben wij in Nederland vaak ongunstig weer, en heb ik dan ook regelmatig allerlei smeerseltjes nodig om de dag door te komen.

Aangezien ik deze zomer behoorlijk wat leuke tripjes in de planning heb staan ging ik dit jaar maar eens op tijd op zoek naar een wondermiddel. Niet alleen een wondermiddel dat mijn jeuk, roodheid en huidirritatie wegneemt, maar ook nog makkelijk in mijn tas past en geen hormonen bevat.

Op de redactie Damespraatjes krijgen wij regelmatig leuke spulletjes en testertjes binnen, die ik graag test en gebruik. Niet altijd is het even geweldig, maar de leukste dingen delen wij natuurlijk altijd! Deze week kregen wij echter wel een héél leuk probeerseltje binnen: Dermalex Repair ter behandeling van eczeem. Ik ‘offerde’ me dan ook graag op om het te testen. Zou ik nu echt mijn wondermiddel gevonden hebben?

Na een paar keer smeren merkte ik al resultaat. De irritaties werden minder, de jeuk nam af en mijn huid zag er minder rood uit. Het fijne is, dat de eczeem niet alleen weggaat door het gebruik van dit product, maar het de huid ook dusdanig ondersteunt dat het niet terugkomt. Mijn wondermiddel dus!

Zelf een wondermiddel bestellen?

Wil je zelf ook van die vervelende eczeem af, of heeft je kindje last van irritaties?

Kijk op www.dermalexrepair.nl/eczeem/producten/#eczeem

Nog meer tips tegen eczeem? Kijk dan even hier

Deel je ervaring en ontvang je aankoopbedrag retour*

**Deze actie geldt alleen voor de eerste 2000 inzendingen die het formulier volledig invullen en dit formulier samen met de kassabon en de streepjescode voor 31 augustus naar ons gratis antwoordnummer sturen. Maximaal één inzending per adres. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en geldt alleen voor de 30 gram verpakking van Dermalex Repair Eczeem bij baby’s & kinderen. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

http://www.dermalexrepair.nl/eczeem/het-verhaal-van/

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook