fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mary: ‘Ik wil dat mijn vriend doucht voordat we samen pret in bed gaan maken’

wil dat man eerst doucht

Voorlichting gaven haar ouders haar niet en dus moest Mary alles zelf uitknobbelen. Sinds Mary met Tygo is, wordt ze wat losser en experimenteert ze wat vaker. Maar als Tygo haar vraagt om iets nieuws te doen blokkeert ze. “Ik vind het zo onsmakelijk en kan dat gewoon niet.”

Tygo is de tweede serieuze relatie van Mary en veel ervaring in bed heeft ze niet. “Ik was een laatbloeier, was al wat ouder toen ik mijn eerste vriendje had. Hij heeft me ontmaagd en ik vond het maar veel gedoe en beleefde er weinig plezier aan. Ondanks dat dat eerste vriendje super lief en geduldig was. Hij had al wat meer ervaring en wilde vaak en veel maar dat kon ik niet. Ik was daar niet aan toe.” Ze maakt het uit en blijft voorlopig weer alleen.

Wat is er mis met vanille?

Wonderlijk vindt ze dat haar vriendinnen stuk voor stuk dol op seks zijn en er graag over vertellen. “Dat vind ik geweldig want zo hoor ik veel en leer er ook nog van. Bovendien kan ik alles aan ze vragen en dat is zo fijn. Ik probeer gewoon te begrijpen waarom zij het wel prettig vinden met een man in bed en ik er toch een soort van weerstand tegen blijf houden.” Mary vindt het heerlijk met Tygo, maar zodra hij wat avontuurlijker wordt en met zijn hoofd afzakt naar haar kruis, wordt ze onzeker en voelt ze zich zo niet op haar gemak. “Ik ben dan bang dat ik niet fris ruik of dat ik er daar raar uitzie. Tygo verzekert me dat dat niet zo is, maar op de een of andere manier vind ik het lastig hem te geloven.”

Misselijk van hem

Ze geeft toe: als Tygo haar likt, vindt ze dat toch wel heel opwindend. “Maar nu wil Tygo dat ik hem zo nu en dan in mijn mond neem. Laatst stonden we naakt te zoenen en toen drukte hij me via mijn hoofd op mijn knieën zodat ik met mijn gezicht voor zijn piemel zat. Hij frommelde het in mijn mond en ik schrok daar enorm van. Ik werd misselijk van de lucht die er van afkwam en vond het zo niet opwindend.” Na de vrijpartij opende Tygo het gesprek erover. Hij wilde weten waarom Mary hem niet in haar mond wil nemen. “Ik stond met mijn mond vol tanden. Wat moest ik zeggen? Ik wil dat niet omdat je stinkt? Omdat ik er van moet kokhalzen als jij je zo diep in mijn keel stoot? Het was een heel oncomfortabel gesprek en we kwamen er niet zo goed uit.”

Dat is toch ranzig!

Spoedoverleg met de vriendinnen dus! “Ja, ik vroeg mijn beste vriendin hoe ze erover dacht en zij was verbaasd dat ik Tygo pijpen niet prettig vindt. Zij heeft nergens last van en vertelde dat het regelmatig gebeurt dat haar vriend uit zijn werk komt, voor haar gaat staan zijn broek openritst en dat zij hem dan met haar mond verwend. Ik dacht: o god, dan zit dat ding de hele dag in een te strakke onderbroek te smuften, dat is toch ranzig? Maar nee, het maakt mijn vriendin niet uit. ‘Als je van je vriend houdt, dan doe je dat gewoon. Dan ben je ook dol op elkaars geurtjes’. Nou mij niet gezien.”

Lieverd, ga even douchen

Omdat ze Tygo best een plezier wil doen heeft ze hem gevraagd of hij voordat ze het doen wil douchen. “Net gewassen is misschien beter te doen en dat is ook zo. Even onder de douche doorrennen maakt het voor mij aangenamer. Maar ik moet het telkens vragen, Tygo doucht niet uit zichzelf en ik merk dat hij het een afknapper vindt om voor mij te douchen. Maar ik wil hem niet pijpen als hij niet gewassen is, ik moet er echt van kokken en ik word er misselijk van. Laatst werd Tygo boos en vond het belachelijk. Hij vond het toch ook geen probleem om mij te likken ook als niet gedoucht had? Daar kon ik niet veel tegenin brengen.”

Spanningen steeds groter

De spanningen worden steeds voelbaarder en Tygo maakt steeds minder aanstalten om met haar naar bed te gaan. Wat Mary op haar beurt weer verontrust. “Ik ben zo bang dat Tygo niet genoeg aan mij heeft. Laatst vroeg hij me opeens of ik het spannend vond als hij me aan de andere kant mocht nemen. Ik dacht dat ik niet goed werd. Dat gat is een uitgang en geen ingang. Geen haar op mijn hoofd die dat wil proberen. Tygo was teleurgesteld en zei dat hij mijn mening respecteerde maar ik voel dat er iets aan het veranderen is.”

Schat, je jaagt hem zo weg

Wat is het probleem vraagt Mary zich steeds af. “Het is toch een kleine moeite om even te douchen voordat we naar bed gaan? Ik snap het eigenlijk niet zo goed. Mijn vriendinnen waarschuwen me: ik jaag Tygo alleen maar weg als ik zo blijf doorgaan. Ze zeggen dat het niet lekker is voor een man als een vrouw vies van hem is. Ik weet niet wat ik nu moet doen en ik wil Tygo niet kwijt. Straks gaat hij vreemd of erger: verlaat hij me voor een vrouw die het fijner vindt dan ik. Ik moet er werkelijk niet aan denken.”

Wat vind jij? Vind je het volkomen logisch en normaal dat Mary het prettig vindt als haar vriend zich even doucht voordat ze naar bed gaan? Of maakt het jou niet uit en houd je zoveel van je partner dat je hem anytime en anywhere op zijn wenken bedient? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Foto door Liza Summer via Pexels

Valerie kreeg ruzie om sturen Tikkie van 6 euro: “Ik was het zat om altijd de rekening te betalen”

ruzie om tikkie
Wanneer stuur je iemand een Tikkie en wanneer beschouw je iets als een traktatie? Ik vind het zelf best lastig! Om deze reden maak ik vaak een heldere afspraak over wie wat betaalt. “Zullen we de rekening splitten? Ik kan hem wel voorschieten, dan stuur ik je een Tikkie”, zeg ik bijvoorbeeld. En als ik een vriendin wil trakteren, zeg ik juist heel duidelijk: “Dit etentje krijg je van mij. Bedankt voor de gezelligheid!”. Zo ontstaat er achteraf geen gedoe over de rekening. Helaas horen wij uit onze omgeving ook weleens andere geluiden. Tikkies over extreem lage bedragen of Tikkies van mensen die zelf nooit wat betalen. 

Terugbetalen

Valerie had zo’n slechte Tikkie-ervaring met een van haar vriendinnen. Ze kregen er zelfs dikke ruzie over. “Mijn vriendin Esther is een echte kletskous, maar als de rekening betaald moet worden is ze ineens opvallend stil.” Valerie weet dat Esther het financieel minder breed heeft dan zij, dus betaalt zij eigenlijk altijd de rekening na een etentje of kop koffie. “Dat is zo normaal geworden, dat Esther niet eens meer aanbiedt om haar deel terug te betalen.” Lees verder 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Dams -

Wat ik hier van vind? Iedereen doorgaat zijn eigen seksuele ontwikkeling op eigen tempo en in mijn optiek is het heel belangrijk om elkaars behoeftes en grenzen te respecteren. Natuurlijk als je van iemand houd , doe je vaak een stapje meer en wil je de ander verwennen. Maar als je echt van iemand houd, respecteerd die gene dat jij dus niet bij hem naar beneden wil. Dit is nooit een probleem geweest in mijn relatie namelijk. Ik hield er ook niet van,, alleen gewassen en wanneer ik het zelf initieerde. Ik blokkeer als een man mij letterlijk inpositie duwt. Ik voel me ongemakkelijk en een seksobject. Mijn partner begreep heel goed waar ik vandaan kwam en ervaarde het dan ook echt als een cadeau als ik dit wel deed. Het is maar net wie je voor je hebt en hoe diegene ermee omgaat. Er is niks mis met je. Mischien word het minder, mischien ook niet. Wie weet met de juiste partner, dat je dan je nog meer op je gemal voelt. Maar denk ook dat het een stukje zelfbeeld is en opvoeding. Door therapie en like minded people heb ik deze onderwerpen ook kunnen bespreken en ben ik meer gaan leren over mijn eigen lichaam en seksualiteit. Waarom ik zo denk en wat ik wel graag anders wil zien in mijn seksleven. Maar niet iedereen houd van dezelfde dingen dus vergelijken met de rest van je vriendinnen die het wel allemaal doen heeft ook geen zin. En al helemaal niet als er geen inlevings vermogen is. Want uitspraken als zo jaag je hem weg, ben ik het niet mee eens en zou ik nooit uitspreken naar mijn vriendinnen.

Reageer ook