fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mary: ‘Ik wil dat mijn vriend doucht voordat we samen pret in bed gaan maken’

Seksuele voorlichting gaven haar ouders haar niet en dus moest Mary alles zelf uitknobbelen. Sinds Mary met Tygo is, wordt ze wat losser en experimenteert ze wat vaker. Maar als Tygo haar vraagt een blowjob te doen, aarzelt ze. “Ik vind een ongewassen piemel zo onsmakelijk.”

Tygo is de tweede serieuze relatie van Mary en veel ervaring op seksgebied heeft ze niet. “Ik was een laatbloeier, was al wat ouder toen ik mijn eerste vriendje had. Hij heeft me ontmaagd en ik vond het maar veel gedoe en beleefde er weinig plezier aan. Ondanks dat dat eerste vriendje super lief en geduldig was. Hij had al wat meer ervaring en wilde vaak en veel maar dat kon ik niet. Ik was daar niet aan toe.” Ze maakt het uit en blijft voorlopig weer alleen.

Wat is er mis met vanilleseks?

Wonderlijk vindt ze dat haar vriendinnen stuk voor stuk dol op seks zijn en er graag over vertellen. “Dat vind ik geweldig want zo hoor ik veel en leer er ook nog van. Bovendien kan ik alles aan ze vragen en dat is zo fijn. Ik probeer gewoon te begrijpen waarom zij seks wel prettig vinden en ik er toch een soort van weerstand tegen blijf houden.” Recht op en neer seks vindt Mary heerlijk met Tygo, maar zodra hij met zijn hoofd afzakt naar haar kruis, wordt ze onzeker en voelt ze zich zo niet op haar gemak. “Ik ben dan bang dat ik niet fris ruik of dat ik rare schaamlippen heb. Tygo verzekert me dat dat niet zo is, maar op de een of andere manier vind ik het lastig hem te geloven.”

Misselijk van zijn piemel

Ze geeft toe: als Tygo haar beft, vindt ze dat toch wel heel opwindend. “Maar nu wil Tygo dat ik hem zo nu en dan pijp. Laatst stonden we naakt te zoenen en toen drukte hij me via mijn hoofd op mijn knieën zodat ik met mijn gezicht voor zijn piemel zat. Hij frommelde zijn geslacht in mijn mond en ik schrok daar enorm van. Ik werd misselijk van de lucht die er van afkwam en vond het zo niet opwindend.” Na de vrijpartij opende Tygo het gesprek erover. Hij wilde weten waarom Mary hem geen blowjob wilde geven. “Ik stond met mijn mond vol tanden. Wat moest ik zeggen? Ik wil dat niet omdat je stinkt? Omdat ik er van moet kokhalzen als jij je piemel zo diep in mijn keel stoot? Het was een heel oncomfortabel gesprek en we kwamen er niet zo goed uit.”

Dat is toch ranzig!

Spoedoverleg met de vriendinnen dus! “Ja, ik vroeg mijn beste vriendin hoe ze erover dacht en zij was verbaasd dat ik Tygo pijpen niet prettig vindt. Zij heeft nergens last van en vertelde dat het regelmatig gebeurt dat haar vriend uit zijn werk komt, voor haar gaat staan zijn broek openritst en dat zij hem dan met haar mond verwend. Ik dacht: o god, dan zit zo’n piemel de hele dag in een te strakke onderbroek te smuften, dat is toch ranzig? Maar nee, het maakt mijn vriendin niet uit. ‘Als je van je vriend houdt, dan doe je dat gewoon. Dan ben je ook dol op elkaars geurtjes’. Nou mij niet gezien.”

Lieverd, ga even douchen

Omdat ze Tygo best een plezier wil doen door hem zo nu en dan te pijpen, heeft ze Tygo gevraagd of hij voordat ze seks hebben wil douchen. “Een net gewassen piemel is misschien beter te doen en dat is ook zo. Even onder de douche doorrennen maakt seks voor mij aangenamer. Maar ik moet het telkens vragen, Tygo doucht niet uit zichzelf en ik merk dat hij het een afknapper vindt om voor mij te douchen. Maar ik wil hem niet pijpen als hij niet gewassen is, ik moet er echt van kokken en ik word er misselijk van. Laatst werd Tygo boos en vond het belachelijk. Hij vond het toch ook geen probleem om mij te beffen ook als niet gedoucht had? Daar kon ik niet veel tegenin brengen.”

De spanningen worden steeds voelbaarder en Tygo maakt steeds minder aanstalten om seks te hebben. Wat Mary op haar beurt weer verontrust. “Ik ben zo bang dat Tygo niet genoeg aan mij heeft. Laatst vroeg hij me opeens of ik het spannend vond als hij me zou analen. Ik dacht dat ik niet goed werd. Dat gat is een uitgang en geen ingang. Geen haar op mijn hoofd die dat wil proberen. Tygo was teleurgesteld en zei dat hij mijn mening respecteerde maar ik voel dat er iets aan het veranderen is.”

Schat, je jaagt hem zo weg

Wat is het probleem vraagt Mary zich steeds af. “Het is toch een kleine moeite om even te douchen voordat we seks hebben? Ik snap het eigenlijk niet zo goed. Mijn vriendinnen waarschuwen me: ik jaag Tygo alleen maar weg als ik zo blijf doorgaan. Ze zeggen dat het niet sexy is voor een man als een vrouw vies van hem is. Ik weet niet wat ik nu moet doen en ik wil Tygo niet kwijt. Straks gaat hij vreemd of erger: verlaat hij me voor een vrouw die veel seksueler is dan ik. Ik moet er werkelijk niet aan denken.”

Wat vind jij? Vind je het volkomen logisch en normaal dat Mary het prettig vindt als haar vriend zich even doucht voordat ze seks hebben? Of maakt het jou niet uit en houd je zoveel van je partner dat je hem anytime en anywhere op zijn wenken bedient? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Foto door Liza Summer via Pexels

Valerie kreeg ruzie om sturen Tikkie van 6 euro: “Ik was het zat om altijd de rekening te betalen”

ruzie om tikkie
Wanneer stuur je iemand een Tikkie en wanneer beschouw je iets als een traktatie? Ik vind het zelf best lastig! Om deze reden maak ik vaak een heldere afspraak over wie wat betaalt. “Zullen we de rekening splitten? Ik kan hem wel voorschieten, dan stuur ik je een Tikkie”, zeg ik bijvoorbeeld. En als ik een vriendin wil trakteren, zeg ik juist heel duidelijk: “Dit etentje krijg je van mij. Bedankt voor de gezelligheid!”. Zo ontstaat er achteraf geen gedoe over de rekening. Helaas horen wij uit onze omgeving ook weleens andere geluiden. Tikkies over extreem lage bedragen of Tikkies van mensen die zelf nooit wat betalen. 

Terugbetalen

Valerie had zo’n slechte Tikkie-ervaring met een van haar vriendinnen. Ze kregen er zelfs dikke ruzie over. “Mijn vriendin Esther is een echte kletskous, maar als de rekening betaald moet worden is ze ineens opvallend stil.” Valerie weet dat Esther het financieel minder breed heeft dan zij, dus betaalt zij eigenlijk altijd de rekening na een etentje of kop koffie. “Dat is zo normaal geworden, dat Esther niet eens meer aanbiedt om haar deel terug te betalen.” Lees verder 

9 reacties

Anoniem -

Ik denk dat we in de war worden gemaakt door films. Daar zien we, ze elkaar zoenen in de ochtend en verwennen zonder te douchen. Terwijl je in het echt, toch echt even je tanden moet poetsen of onder de douche moet springen om het aangenaam te maken.

Monique -

Ongelooflijk het advies van die vriendinnen.. jezelf dus wegcijferen voor zijn pleziertje? Nee hoor schoon zijn en vooral ruiken is echt geen vreemde verwachting.. sex/intimiteit is toch pas fijn als het dat voor beide is? Anders getuigt het van weinig respect of liefde.. Denkend aan de situatie zo’n riekende piemel geforceerd in je mond te krijgen.. hij mag blij zijn dat je je tanden er niet in hebt gezet. Voed hem maar even op 🙂

Manon -

Hier gebeurt er niks voordat er is gedoucht. Gadver, het idee alleen al dat hij zijn ongewassen piemel bij me (waar dan ook) naar binnen brengt. Ik word al misselijk bij het idee. Gelukkig zou hij dat zelf ook nooit willen!
Vind het bijna raar dat je vriend het niet uit zichzelf doet, weinig respect voor jou. Uberhaupt dat hij dat zelf zou willen, zo’n stinkpik in je mond stoppen.

Anonieme meid -

Wij bedachten daar het volgende op. ‘S avonds ff snel opfrissen door samen een douche te nemen. Eerst lekker elkaar een scrubbeurt geven en daarna kan het voorspel alvast in de douche beginnen. Dus i.p.v. te zeggen je moet eerst douchen want je lul stinkt kan je zeggen; he schat heb je zin om ff samen te douchen *Wink Wink*. Andere manier van benaderen.

Joris -

Zelf ga ik eerst douchen voordat ik zulke dingen verwacht. Andersom verwacht ik dat ook van mijn partner. Lekker schoon en fris is veel fijner.

Janne -

Het heeft tot mijn 57e geduurd voor ik dit probleem kon begrijpen en daarmee oplossen en dat kwam puur doordat mijn huidige vriendin mij vertelde dat ze nooit met een man zou slapen die ze niet lekker vond ruiken. Ik heb in mijn leven meegemaakt dat vrouwen mijn lucht waardeerden en verafschuwden en datzelfde andersom. Maar seks is echt het leukst als je elkaar lekker vind ruiken, ook na een dag hard werken. De keerzijde is dat het altijd tobben blijft als dat niet zo is. Dat heeft niets met de persoon te maken. En dat betekent misschien dat je hier keihard op moet selecteren wil je een ontspannen en fijne seksuele relatie hebben.

Lot -

Natuurlijk doucht hij zich eerst. Mijn partner hoeft ook niet na een dag werken zo bij me aan te komen. Kwestie van respect dat je schoon bent vokr elkaar. En je naar beneden duwen… hij heeft duidelijk te veel porno gekeken. Ik zou laaiend worden als mijn partner dat deed. Kortom, praat erover. En anders weg met hem.

Sanderien van Mul -

Vooral niet(s) doen waar je toe gedwongen voelt, al helemaal niet uit angst dat hij bij je weggaat. Dan dondert hij maar op naar iemand die wel zijn ongewassen lul in d’r mond neemt. Als hij niet eens de moeite neemt om te douchen (want hij ‘doucht niet uit zichzelf’? Wat voor kleuter is hij eigenlijk?) maar jou wel allerlei seksuele activiteiten wil opdringen waar jij je niet lekker bij voelt, dan ben je hem misschien beter kwijt dan rijk. Er bestaan heus leuke mannen die wél hun best doen, zich niet opdringen en ook niet gaan lopen mokken. Seks is hartstikke lekker en uiteraard belangrijk in een relatie, maar als de wensen van de partners zo uiteen lopen en gevoelens worden niet gerespecteerd, dan zou ik me nog maar eens heel goed afvragen of ik wel bij zo’n partner zou willen blijven.

Rieneke -

Ik.hou er helemaal niet van maar ik.vind het volkomen logisch en normaal dat je het prettig vindt als haar vriend zich even doucht. Maar dan nog bij.mij komt dat ding niet in de mibd en als er het echt zou willen dan schafte ik wel condooms aan met een smaakje.

Reageer ook