fb

Meteen een ruimer huis door een glazen schuifwand

In de huidige huizenmarkt is het niet makkelijk om een nieuw huis te kopen. Hoewel de gekte momenteel wat lijkt af te nemen, lukt het een grote groep mensen nog steeds niet om een geschikte nieuwe woonplek te vinden. Deze oververhitte huizenmarkt maakt aan de andere kant ook dingen mogelijk; namelijk het verbouwen en/of verduurzamen van je huidige huis. Veel huizenbezitters gebruiken een deel van de overwaarde om hun huis mooier, groter, energiezuiniger en moderner te maken. Een goed middel om hier vorm aan te geven is door het plaatsen van een glazen schuifwand, eventueel in combinatie met een uitbouw. In dit artikel vertellen we je waarom een glazen schuifwand zo’n goede investering is! 

Waardestijging

Heb jij al eens overwogen om de overwaarde op je huis te gebruiken om je huis te vergroten of te verduurzamen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw, zonnepanelen, nieuwe kozijnen, zuinige vloerverwarming, een warmtepomp of het laten plaatsen van een uitbouw. Vooral zo’n uitbouw is heel interessant! Het zorgt direct voor een flinke vergroting van het woonoppervlak en draagt daarmee ook bij aan een waardestijging van het huis. Met een goede uitbouw verdien je de kosten voor de verbouwing vaak terug in de waarde van de extra vierkante meters. Wij zijn bij dergelijke projecten vooral fan van het plaatsen van een mooie glazen schuifwand overkapping.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Metalura (@metalura_bv)

Glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is helemaal van nu! Met een glazen schuifwand betrek je op een stijlvolle manier de tuin bij je huis. Zomers schuif je hem helemaal open en je kunt direct ‘buiten leven’. Voor veel mensen het ultieme gevoel van luxe. Doordat dat het de tuin bij je huis betrekt voelt het binnen meteen ruimer. Zelfs als je géén uitbouw laat plaatsen! Tot slot zorgt een glazen schuifwand direct voor een toename van de hoeveelheid licht binnen. Ook iets waardoor het groter oogt. Hoe mooi is dat?

Goede investering

Al met al is een glazen schuifwand een goede investering. Zelfs zonder een uitbouw voegt het al waarde én wooncomfort toe aan je huis. Een goede keuze dus. Thuis hebben wij zelf een fijne uitbouw, maar zonder glazen schuifwand. Momenteel onderzoeken wij of dit alsnog geplaatst zou kunnen worden. In veel gevallen is dit mogelijk, maar zoek altijd een professionele partij die veel ervaring in de montage heeft. Zo weet je zeker dat het project een succes wordt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Metalura (@metalura_bv)

Praat mee

Overweeg jij je huis uit te bouwen? En kies je dan voor een glazen schuifwand of juist niet? En wat voor woonstijl vind jij mooi? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel en laat ons weten wat jij mooi vindt. Vinden we altijd heel gezellig!

Alle getoonde afbeeldingen en glazen schuifwanden zijn van Metalura.

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Reageer ook