fb

Met welke diëten vallen de sterren af?

Niet alleen ‘gewone’ mensen willen weleens wat kilo’s kwijt, ook de rich and famous zijn hun lichaam soms helemaal beu. Je zou denken dat ze door hun financiële middelen weinig moeite zouden moeten hebben om af te vallen, maar dat valt vaak vies tegen. De onderstaande dames lukte het wel om gewicht te verliezen en wij zetten ze daarom in het zonnetje. Super knap ladies! Hoe ze dat deden, lees je hieronder.

1. Kim Kardashian – Atkins

Tijdens de zwangerschap van dochter North kwam Kim Kardashian vele kilo’s aan. Op zich helemaal niet erg wanneer je zwanger bent, maar Kim vond het allemaal wel wat veel. Na de bevalling trok ze zich weken lang terug en focuste zich vol op haar baby en het afvallen. En met succes! Dankzij het koolhydraatarme Atkins dieet verloor Kim bijna 30 kilo. Heel knap!

 

2. Jennifer Hudson – Weight Watchers

Jennifer Hudson werd bekend door haar deelname aan de Amerikaanse versie van Idols. Destijds was ze een stuk voller, maar ze besloot het roer om te gooien. Jennifer werd ambassadrice van Weight Watchers en viel blijvend bijna 40 kilo af!

 

3. Beyonce – Ahornsiroop dieet

Voor haar rol in Dreamgirls moest Beyoncé 10 kilo afvallen. Ze liet er geen gras over groeien en nam een drastische beslissing: geen vast voedsel meer, maar alleen maar water met ahornsiroop, cayennepeper en citroen. Snel gewicht verliezen is gegarandeerd, maar of het echt gezond is…

 

4. Jessica Simpson –  Weight Watchers

Tijdens haar zwangerschap was Jessica ruim 30 kilo aangekomen. Het afvallen lukte haar zelf niet en besloot -net als Jennifer Hudson- de handen ineen te slaan met Weight Watchers. Ook zij verloor blijvend gewicht en Jessica ziet er weer helemaal strak uit!

 

5. Kirstie Alley – Jenny Craig

Kirstie Alley heeft heel wat gedieet. Helaas kwamen de kilo’s altijd weer terug en moest ze weer opnieuw beginnen. Maar, toen Kirstie met het dieet van Jenny Craig begon, vond ze dat het anders voelde. Ze viel succesvol 25 kilo af en ziet er geweldig uit!

 

Reageer ook