fb
Damespraatjes Damespraatjes

Met deze sauna’s kom jij helemaal tot rust

sauna thuis

Wat is naast winkelen, lezen of een grote wandeling maken voor jou de ultieme ontspanning? Juist, een dagje naar de spa! Het is de perfecte manier om bij te komen van een drukke dag en ook nog eens heel gezond. Helaas kan het soms te druk zijn in de spa, terwijl je juist die rust wilt opzoeken. Gelukkig kun je tegenwoordig ook gewoon een sauna kopen die je thuis kunt installeren. Zo heb je altijd direct toegang tot jouw eigen spa. Lees snel verder welke sauna je kunt kopen voor bij jou thuis.

De gezondheidsvoordelen van een sauna

Een bezoek aan de sauna draagt bij aan jouw gezondheid. Het levert bijvoorbeeld een bijdrage aan gewichtsverlies, je verbrandt namelijk tussen de 300 en 500 calorieën tijdens een sessie van 20 minuten! Daarnaast worden giftige stoffen afgevoerd, doordat de poriën zich door de warmte openen. Als je zweet, raken de huidschilfers los van je huid en wordt er een vernieuwde huidlaag gevormd. Daarom voelt je huid ook zo zacht en soepel aan na een bezoek aan de sauna. Een sauna kopen is dus eigenlijk een investering in jouw gezondheid! Lees dus snel verder welke sauna bij jou past.

Ontspan je spieren in de infrarood sauna

In een infraroodsauna is er geen stoom, maar zijn er warmtelampen. Deze warmtelampen zorgen bijvoorbeeld voor pijnverlichting in spieren en gewrichten of verlichting in de rugklachten. Daarnaast zweet je met deze infrarood sauna twee keer zoveel als bij een andere sauna. Dat is dus gewoon topsport, terwijl je lekker aan het genieten bent. Een goede motivatie dus om een infrarood sauna te kopen.

Doe het op de traditionele manier met de Barrel sauna

Wil je een sauna kopen voor in de tuin, maar twijfel je nog welke sauna je moet nemen? Dan is de Barrel sauna misschien wat voor jou. Met deze sauna creëer je een stukje Scandinavië in jouw tuin. Deze sauna staat bekend om haar ronde vorm, die ervoor zorgt dat de temperatuur snel stijgt en de warmte zich goed verspreidt. Dit scheelt dus ook enorm in de stookkosten, terwijl je tegelijkertijd jouw beautymoment hebt! Goede redenen dus om deze Barrel sauna te kopen.

Verbeter je hartprestatie in de Finse sauna

Een Finse sauna biedt vele mogelijkheden om in te genieten. Je kunt deze sauna kopen voor binnen of buiten. Of je nou lekker wilt liggen op de banken of liever rechtop zit, jij komt goed op stoom in de Finse sauna. De temperatuur van de lucht in de Finse sauna kan snel heel hoog worden, waarbij de 90 graden kan worden aangetikt. Genieten van de warmte en tegelijkertijd een boost voor jouw gezondheid. Redenen genoeg om een Finse sauna te kopen!

Welke sauna krijgt bij jou een plekje?

Een sauna zit niet alleen vol met warmte, maar dus ook met gezondheidsvoordelen. Of je hem nou in jouw huis plaatst of lekker in de tuin zet, een sauna kopen is een goed en vooral gezond idee! Voor welke sauna kies jij?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook