fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara’s powerful breakfast stories


Arla-Zin-3-smaken
Vroeger was ontbijt mijn minst favoriete maaltijd van de dag. Eerder opstaan, spullen klaarzetten, iets klaarmaken, opeten en vervolgens alles weer opruimen. Nee, niet aan mij besteed. Toch merkte ik door de jaren heen dat een stevig ontbijt de basis van een productieve dag is. Daarbij is ook bewezen dat mensen die ontbijten over het algemeen slanker zijn dan mensen die dit niet doen. Genoeg reden om het roer volledig om te gooien dus!

Tegenwoordig start ik de dag met yoghurt, muesli en appel of banaan. Het is niet alleen super voedzaam, maar ook nog eens heel lekker. Gewone yoghurt vind ik vaak te zuur, dus gooi ik er meestal een lepel honing, scheutje limonade of Stevia (Honingkruid) doorheen. Honingkruid is natuurlijk zoet en bevat geen schadelijke stoffen en geen calorieën.

Laatst ontdekte ik Arla Zin!, een natuurlijke drinkyoghurt die dit honingkruid bevat. Het is er in de smaken rode vruchten, mango en aardbei. Heerlijk voor bij het ontbijt, maar ook gedurende de rest van de dag.  Het bevat 0% vet Plus de natuurlijke suikers uit het fruit en de verse melk.
En een beetje rietsuiker om de smaak af te ronden.
Dus geen kunstmatige
zoetstoffen, en ook geen kunstmatige geur-, 
kleur- of smaakstoffen. Daarmee is Arla Zin! de eerste 0% vet 100% natuurlijke drinkyoghurt 
in Nederland gezoet met honingkruidextract.
100% puur en 100% lekker. 
Arla Zin! bevat verder het goede van koemelk,
zoals vitamine B2, vitamine B12 en calcium.

Zo heb ik met Arla Zin! een heerlijk begin van de dag, maar ook voor tussendoor is het zalig!

Mara Blikslager
Redacteur Damespraatjes

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Mediastad Hilversum maar heeft ook een grote liefde voor onze, iets chaotischere, hoofdstad: Amsterdam. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Esther -

Maar waarom “rietsuiker om de smaak af te ronden”?? Suiker is gewoon slecht. Ook al is het biologische ruitsuiker. Stevia was voldoende geweest.

Reageer ook