fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara test Côte d’Or BonBonBloc Crunchy

Yes! Ik mocht deze week weer iets ontzettend lekkers testen: Côte d’Or BonBonBloc Crunchy. Op chocolade ben ik altijd al gek geweest, zo ook op Côte d’Or. Mijn favoriete choco-momentje is toch echt wel s’ avonds op de bank, en dan met voorkeur helemaal alleen. Filmpje, kop thee en een grote hoeveelheid chocolade: wat wil een vrouw nog meer? 

Toen ik deze reep door de bus kreeg was ik dan ook super happy! Maar, de smaak kende ik nog niet, dus testen maar. De verpakking is herkenbaar met de mooie rode kleuren en de iconische Côte d’Or olifant. Als ik kijk naar de ingrediënten word ik nog blijer dan ik al was: de reep is onder andere gevuld met hazelnoot-, amandel- en cashewnootcrèmevulling. Dat klinkt echt heerlijk. Ook belooft de verpakking knapperige stukjes biscuit, die voor de crunchy bite zorgen.

Cote d'or bon bon bloc crunchy - verpakking

De reep heeft een mooie, lichtbruine chocoladekleur. Als ik de reep in stukken breek zie ik dat hij rijkelijk gevuld is met de vulling waar ik al hoge verwachtingen van had. Ook de stukjes crunch zijn duidelijk aanwezig in de chocoladereep.

Côte d’Or BonBonBloc Crunchy - proeven

Als ik een hap neem kan mijn geluk niet meer op. Dit is echt helemaal mijn ding. De melkchocolade wordt snel zacht in de mond waardoor het een ontzettend smeuig geheel vormt. De crunchy stukjes geven de zachte chocolade en praline een heerlijke bite. Natuurlijk, smaken verschillen. Maar ik denk dat elke zoetekauw hier wel raad mee weet. Binnen no time was de hele reep gone. Gelukkig ligt deze nieuwe smaak nu in de winkels, dus als hij je lekker lijkt kan je hem snel in huis halen. Of stiekem al onderweg naar huis opsnoepen 😉 Waar je hem ook eet, ik hoop dat je er net zo van kan genieten als ik!

Cote d’Or BonBonBloc Crunchy is verkijgbaar in alle grote supermarkten en kost rond de € 2,50.

Cote d'or bon bon bloc crunchy - review

WINNEN!

Omdat we zo enthousiast over de choco zijn, willen we ook dat jullie dit worden. Vandaar dat we drie Côte d’Or BonBonBloc Crunchy onder onze lezeressen verloten. De winnaars zijn:

  • Susanne Wunker
  • Michelle Wong
  • Annemieke van Halsema

Van harte gefeliciteerd. De repen worden volgende week naar jullie huis gestuurd. Eet smakelijk alvast!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

15 reacties

Charlotte Jorissen -

Baal enorm, geen prijs gewonnen en die Bonbonbloc Crunchy zag ik ZO zitten! Jammerrrrrrrrr

diana mackaaij -

misschien mag mijn man een klein stukje????????????

pleun -

Met mijn zusje tijdens mijn kraambed! Wij aten altijd bonbonbloc tijdens onze film / meidendagen toen we pubers waren dit is pure nostalgie

Marianne -

Ik geniet nu al…kun je nagaan hoe het is als ik zou winnen…mmmmmm

kloevert -

Een extra verjaardagscadeau te, mmmmmmmmmm jammie!

yvonne -

dat wordt echt genieten heerlijk!!!!

joke -

Liefhebbers genoeg, maaaaarrrr denk hier nog even over na 🙂 🙂 🙂 🙂

Gerdie Oude Roelink -

Samen met George Clooney met ’n heerlijke dubbele espresso. HEERLIJK GENIETEN.

WNijssen -

Lekker samen met mijn mannetje!

will -

Mijn man en ik samen lekker smullen van deze heerlijke chocoladereep.

Daphne -

Heerlijk dat wordt puur genieten!

Brit -

Heerlijk! Delen met mijn buurvrouw Thea bij ons dagelijkse kopje koffie.

elisabeth -

ijn moeder, die snoept ook graag mee

jacqueline -

Côte d’Or BonBonBloc Crunchy nou dat wordt lekker smullen!

Reageer ook