fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara fantaseert over haar droomkeuken

Eten, eten en nog eens eten: dat is wat ik het aller liefste doe. En niet alleen ik ben gek op eten, ook mijn vriend Ward is er dol op. Niet gek dus, dat ik eigenlijk elke avond uitgebreid de keuken induik. Alles wat ik zelf kan maken, maak ik zelf. Dit kost wat meer tijd, maar zo is het resultaat stukken gezonder en lekkerder.

In ons huidige huis hebben we een prachtige keuken. Hij is heel erg groot en we hebben er zo veel kastjes dat we zelfs de administratie en het speelgoed van Sophia in kwijt kunnen. Toen we dit huis kochten, hoorden we van onze makelaar dat er een aantal mensen die het huis hadden bezichtigd, de keuken zelfs té groot vonden. Wij niet, voor ons was (en is) hij perfect!

Schermafbeelding 2018-05-09 om 10.55.07

De droomkeuken in mijn hoofd

Hoewel deze keuken geweldig is, blijf ik stiekem dromen van de dag waarop ik mijn keuken zelf mag samenstellen en inrichten. Ik kom zo veel mooie keukeninspiratie tegen door mijn werk bij Damespraatjes, dat je precies weet wat er te krijgen is. Hierdoor heb ik in de loop van de jaren mijn ultieme droomkeuken samengesteld. In mijn hoofd natuurlijk 😉

Waar die keuken aan moet voldoen? Allereerst wil ik een zespits gasfornuis. Momenteel koken we op inductie, maar ik mis het koken op gas enorm. Die zes pitten is ook al lang een droom, vooral omdat ik met vier pitten er altijd net één of twee tekort kom. Het volgende punt is misschien wat decadent, maar ik zou heel graag twee vaatwassers willen. Zo heb je nooit vuile vaat op het aanrecht staan (één van mijn grootste keukenergernissen, haha). Qua materialen zou ik graag kiezen voor hout, donker steen en marmer.

Schermafbeelding 2018-05-09 om 10.54.36

Het blijft bij dromen

Ach, voor nu blijft het bij dromen… Wie weet komt er ooit een dag waarop ik de villa in mijn hoofd écht mag realiseren. Hoe zou jouw droomkeuken er uitzien? Welke keukens vind je mooi? En welke materialen zou je kiezen? Ik ben heel benieuwd!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Kimberley - Homefreak.nl -

Ik heb opzich wel al een mooie keuken maar toch raak je er op uitgekeken na een jaartje op 5. Ik zou nu heel graag alle RVS handgrepen en kraan willen vervangen door zwarte varianten en een zwart keukenblad in plaats van de betonlook die we nu hebben. Dus ik blijf ook gewoon met je mee dromen 😉

Reageer ook