fb
Damespraatjes Damespraatjes

Advies gevraagd: Elly’s man vindt haar vagina stinken en wil niet meer met haar naar bed

Al zo lang als ik me kan herinneren heb ik regelmatig last van bacteriële vaginose. Dit is een heel vervelend iets, waarbij het evenwicht van de vagina verstoord is. Hierdoor heb ik vaak veel en stinkende afscheiding. Voor mijzelf is dit heel erg vervelend, maar ook mijn huwelijk begint er onder te lijden. 

De eerste jaren klaagde mijn man er nooit over. Tegenwoordig des te meer. Elke keer als ik seks initieer, slaat hij het af. De eerste paar keer dacht ik nog dat hij gewoon geen zin had, maar toen hij na tien pogingen mij weer afwees, kreeg ik in de gaten dat er iets aan de hand was. Ik dacht dat hij vreemdging en hierdoor geen zin meer had in mij, maar toen ik hem dit op de man af vroeg, zei hij dat het iets anders was. Hij vond mijn vagina zo stinken.

Ik wist niet wat ik hoorde… Ik heb al jaren regelmatig last van bacteriële vaginose. Waarom was dat voor hem nu ineens een probleem? Hij zei dat hij niet goed weet waardoor het komt dat het hem nu zo tegenstaat dat hij geen zin meer in seks met me heeft. Ik heb die avond op de logeerkamer geslapen en heb me de weken daarna erg rot gevoeld.

Lees ook: deze 5 dingen kun je beter niet na seks doen

Mijn man zegt dat hij van mij houdt, maar dat seks voor hem op deze manier niet prettig is. Zelfs als ik een tijdje geen bacteriële vaginose heb, heeft hij geen zin in seks. Hij zegt dat hij de seks direct associeert met de vieze lucht en dat hij het heel erg onaantrekkelijk vindt. Enerzijds ben ik blij dat hij eerlijk is, maar anderzijds voel ik me er heel erg afgewezen door. Ik wil dit dat ons huwelijk hier aan kapot gaat. Wat kan ik doen?

Wil jij deze lezeres van advies voorzien? Dat kan in de reacties onder dit artikel of op onze Facebook

 

9 reacties

Sasha -

Ja…het ruikt daar beneden bij veel vrouwen niet zo aangenaam, en dan moeten die mannen niet zo zeuren…….Maar ik moet er niet aan denken om een vies ruikende vagina aan te raken, of bovenop te duiken, om erger te moeten doen..
Mannen hebben ook bij menstruatie van de partner het nodige te verduren. Ik vind dat elke vrouw minstens kan proberen om lekker fris te ruiken, down-under…..

Edwin -

Denk dat het persoonlijk is hoe de man dat ervaart. Er is natuurlijk een verschil tussen stinken omdat je je een week niet wast of een sterke geur maar wel schoon. Zelf vind ik niets opwindender dan een vagina met een sterke geur. En dan geen zeep- of parfum lucht, maar iemands eigen geur.

Eva -

Ik kreeg stinkende vagina door de hormonen in de pil. Zodra ik geen hormonen gebruikte, rook ik weer lekker sexy. Verder merkte ik dat mijn eten ook van invloed was op mijn lichaamsgeur.
Niet roken, matig met alcohol, ui, knoflook en heftige kruiden.
En bij de huisarts de vaginose laten behandelen.
Verzorg je jezelf verder nog als in het begin? Dus benen scheren, wenkbrauwen epileren, op gewicht blijven? Als je qua uiterlijk ook sterk bent veranderd, kan het dat ook zijn. Maar het kan ook bij je man liggen hoor. Hij is ook ouder, dus misschien impotentie problemen die hij niet durft te bespreken, of zelf onzeker over lijf maar dat op jou projecteren? Toch maar relatietherapie voor goede eerlijke gesprekken?

Loedertje -

Wat vervelend zeg.
Voor de stank zou ik voor jezelf ten eerste een afspraak met de huisarts maken. Vaak is het een schimmelinfectie en is deze met een kuurtje op te lossen.
De vagina mag je eigenlijk alleen maar met water wassen, maar als deze geurt zonder verdere aanleiding dan helpt een scheutje azijn verdund met water in de vaginaaldouche.
Of een paar druppels candira in de vaginaaldouche.
In ieder geval succes ermee.

Marja -

Soms is het gewoon zo dat een bepaalde lichaamsgeur je tegenstaat en dat je je daar een tijdlang voor af kunt sluiten, maar dat houdt een keer op en als je er iets aan doen kunt zou ik dat zeker proberen!
Veel succes en houdt moed, misschien een of andere intieme spray eens uitproberen.

Sonja -

Heb hetzelfde probleem. Mijn man zegt ook dat mijn vagina stinkt en wil geen sex meer. Bij mij komt het door diabetes. Ik was me elke dag maar ze blijft ruiken. Vind niet erg meer. Sex was de laatste jaren toch pijnlijk ook door atrofie vagina

Char -

Hoihoi,

Wat vervelend dat je man de geur zo tegenstaat. Ik begrijp je onzekerheid. Ik heb ook al jarenlang last van die vervelende bacterie. In mijn vorige relatie had ik daar ook veel ruzie over. Hij wilde me niet beffen e.d. zelfs meteen na het douchen. Ik weet niet of je man vreemd gaat, maar ik denk wel dat het belangrijk is om het te bespreken en misschien nog eens naar de dokter te gaan? Misschien is er nog wat aan te doen. Veel succes!

Carlijn -

Ik denk dat hij liegt. Dat hij vreemd gaat of gewoon geen liefde meer voelt. Ik vind het heel erg gevoelloos en gemeen om je vagina als reden te geven daar hij daar nooit eerder last van had. Volg je gevoel meid, er is waarschijnlijk wat anders aan de hand. Vind het heel sneu voor je en je huwelijk. Maar zo te horen gaat hij jou niet gelukkig maken verder. Dan kan je beter kiezen voor jezelf en nieuw geluk.

Sterkte

Mara -

Vind het wel raar dat aan het begin van het huwelijk het niet zo’n issue was en nu opeens wel. Hij heeft je toen genomen zoals je bent. En liefde gaat door elke geur heen, sommigr mannen vinden een geurtje juist aantrekkelijk. Het lijkt wel of hij iemand anders heeft of seks niet meer zo belangrijk vindt. Je moet bij jezelf denk ik nagaan of jij met zijn gedrag kan leven. Hij kwetst je heel erg hiermee. Hou jij dat vol een huwelijk zonder fysieke aandacht? Persoonlijk denk ik dat je er erg verdrietig van gaat worden en jij een man verdiend die je accepteert om wie je bent met of zonder geurtje.

Reageer ook