fb
Damespraatjes Damespraatjes

Loretta verklapt giechelend de naam van haar vagina

Ongelofelijk wat een taboe er nog steeds op de vagina rust. En zeg nou zelf hoe zou jij reageren als iemand je vraagt of je een naam hebt voor je vagina. Met je allerbeste vriendinnen of met je partner bespreek je dit mogelijk. Maar op Radio of TV?

Loretta was dan ook behoorlijk overdonderd toen zij gisteren werd gebeld door Lex van radioprogramma Goedemorgen Lex op 100%NL. En dat terwijl zij toch voorbereid had kunnen zijn, want de komende week staat RTL Koffietijd in het teken van de vagina.

Op de redactie van Damespraatjes krijgen we regelmatig vragen binnen over de vagina. Er bijkt ook onder vrouwen veel onbekendheid te zijn over de eigen vagina en omdat er nog steeds een flink taboe op rust durven zelfs vriendinnen dit lang niet altijd met elkaar te bespreken. Wij zijn daarom blij dat we die vrouwen kunnen helpen en vooral Mara heeft flink wat artikelen over de vagina op haar naam staan.

Super fijn dat RTL Koffietijd tijdens de themaweek Koffietijd Goes Down Under aandacht aan dit onderwerp besteedt en op deze manier ook wat taboes wil doorbreken.

Lees ook:

Reageer ook