fb
Damespraatjes Damespraatjes

3 tips om je vagina lekkerder te laten ruiken

Je vagina lijkt soms een eigen leven te leiden. De ene dag is hij perfect in balans en de dag daarna kan dit weer totaal anders zijn. Veel vrouwen geven aan weleens last te hebben van nare luchtjes, maar gelukkig is dit helemaal niet nodig. Met de juiste verzorging ruik je altijd lekker daar beneden!

1. Gebruik de juiste verzorgingsproducten

Ook al lijkt het heel verleidelijk om je vagina te wassen met die lekker ruikende douchegel, doe het niet! Was je vagina alleen met water en eventueel wat speciale zeep, zoals bijvoorbeeld Lactacyd of Chilly 

2. Draag schoon ondergoed

Als je wil dat het lekker ruikt daar beneden is het heel belangrijk dat je regelmatig schoon ondergoed aantrekt. Eén keer per dag je onderbroek verwisselen is voor de meeste mensen genoeg, maar ben je erg actief geweest, doe het dan twee keer. Liever iets te vaak dan te weinig. Katoenen ondergoed is trouwens het beste!

3. Let op je voeding

Bepaalde voedingsstoffen kunnen ervoor zorgen dat je vagina anders gaat ruiken. Zo hoor je van sommige vrouwen dat uien en knoflook geen goede invloed op hun geur hebben. Wat dan wel eten? Er wordt gefluisterd dat ananas en yoghurt een positief effect op je geur hebben!

Werken deze tips niet? Breng eens een bezoekje aan de huisarts. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een infectie hebt.

Lees ook: 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook