fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015

Is jouw vakantie net achter de rug en kun je wel weer een oppeppertje gebruiken? Dan hebben we goed nieuws. Damespraatjes mag 5 x 2 vrijkaarten weggeven voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs dat dit jaar in het teken van La Douce France staat. Kijk onderaan dit artikel of je vrijkaartjes hebt gewonnen.

De beurs

De geur van knapperige, versgebakken baguettes komt je tegemoet. Op een sfeervol Frans terras nippen mensen aan een glaasje wijn en op de achtergrond speelt de live-band die o zo herkenbare chansons. Het is vakantie. Bijna dan!

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is hét begin van je kampeervakantie. Met het verrukkelijke thema ‘La Douce France’ waan jij je bij binnenkomst al in Frankrijk. Op authentieke bistrostoeltjes met bijpassende (wiebel)tafeltjes proef je Franse delicatessen, zoals traditionele tarte tartin. Dat is pas een dagje vakantie vieren. En bovendien de ultieme setting om jouw volgende kampeerbestemming uit te zoeken. Neem plaats in de nieuwste modellen campers en caravans en laat je inspireren door de handigste snufjes op kampeergebied. Na het volgen van de workshops in het kampeertheater kun jij als zelfbenoemd kampeerexpert zorgeloos op pad. Bon voyage!

KCJ 2015 Camper en hangmat-C

Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van 7 t/m 11 oktober 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer info op kampeerencaravanjaarbeurs.nl. Kaarten aan de kassa kosten €12,50.

Winactie; win vrijkaarten

De winnaars zijn:

  • Maaike van Binsbergen
  • Lia Soetens
  • Brigit van Vuuren
  • Inge van de Laak
  • Denise Elstgeest

De kaarten worden jullie per mail toegestuurd.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook