fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kim heeft een relatie met haar zoon en wil een kind van hem

Zo’n dertig jaar geleden stond Kim haar zoon ter adoptie af. Wie had kunnen vermoeden dat haar zoon jaren later contact met haar zou opnemen en dat dit zou leiden tot een behoorlijk stormachtige relatie.

Sexy dromen

Ben woonde in die tijd nog samen met zijn vrouw, maar heeft haar verlaten om met Kim te kunnen wonen. Ze wonen nu samen in Michigan en willen graag trouwen en kinderen krijgen.

Kim ontdekte dat ze meer voor Ben voelde toen ze ‘sexy dromen’ over hem kreeg. Volgens haar zijn er meer mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot andere gezinsleden. Maar daar wordt meestal niet openlijk over gesproken.

Genetische seksuele aantrekkingskracht

Volgens Kim is er geen sprake van incest, maar meer een  ‘genetisch seksuele aantrekkingskracht’. Deze term wordt wel vaker gebruikt bij familieleden die zich seksueel tot elkaar aangetrokken voelen als ze elkaar als volwassenen voor het eerst ontmoeten.

Gedwongen verhuizen?

Het verliefde stel woont samen in Michigan, maar in deze staat is incest, zoals in de meeste staten, verboden. Ze worden nu nog niet vervolgd, maar of dat zo blijft, is onzeker.  Daarom zijn ze nu ergens ondergedoken in afwachting van een eventueel opsporingsbevel. Mochten ze willen vluchten dan zouden ze naar Rhode Island of New Jersey kunnen, want daar is incest nog niet bij wet verboden.

Wat vind jij?

Moet dit kunnen omdat het 2 volwassen mensen betreft? Of vind jij het terecht dat dit verboden is?

Lees ook: Welke bril heeft Sandra gekozen?

Bron: Lindanieuws.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Mip -

Je maakt een (walgelijke) grap toch Belle Fleur????

Mip -

Are you fucking kidding me??????? ????

belle fleur -

. Moest je weten hoeveel zonen seks hebben met hun moeder, je zou versteld staan. Ik heb ergens gelezen dat het gaat om 1 op 7 gezinnen. Of het waar is of niet. Wie zal het zeggen, gezien het taboo hieromtrent. Ik ken er een paar die dan wel flink van bil gaan. Ik heb nu reeds 3 jaar een seksuele relatie met mijn zoon. Net als de meeste gebeuren er zulke dingen tijdens vakanties. Meestal slaapt moeder en zoon samen op één kamer. Geen stress, glaasje drinken, wat lief zijn voor elkaar, ongeremdheid en uiteindelijk wordt er een stapje verder gegaan dan verwacht. Nadien komt de verliefdheid naar boven of loopt het uit op niets. Zo ging het ook bij mij 3 jaar terug. Ik een moeder van toen 46 jaar en mijn zoon van toen net 17. We waren op vakantie in Aruba en na het diner maakten we nog een stevige strandwandeling. Enige tijd op een strandbar doorgebracht, en in gesprek geraakt met een Duitse dame die ongegeneerd topless bij ons zat. Het gesprek sloeg na enige tijd om naar seks, waarop de vrouw aan me vroeg waarom ik ook niet topless zat. Nou had ik enkel maar een t-shirt aan (zonder bh) en ik wist wel dat mijn tepels duidelijk zichtbaar waren. Vond dat wel sexy, maar zonder bijbedoeling. Ik heb flinke tepels op mijn dikke C-cup. De vrouw vervolgde of ik soms niet durfde in aanwezigheid van mijn zoon. Zelf was de vrouw voorzien van borsten die er ook mochten zijn. Ik schatte zeker een D-cup, en ze stonden nog mooi rechtop al was ze zeker mijn leeftijd. Ik had reeds ondervonden dat mijn zoon veel interesse had in de vrouw haar tieten, want zijn ogen stonden er steeds op gericht. Haar vraag overviel mij wel, en voor ik kon reageren wende ze zich tot mijn zoon, en vroeg hem om mijn shirt uit te trekken. Wat ik niet verwachte gebeurde dus toch. Mijn zoon naast mij stond recht, kwam achter me staan, nam mijn shirt onderaan vast en trok deze omhoog. Als in een automatisme hief ik mijn armen op en voelde ik mijn shirt over mijn hoofd gaan. Daar zat ik nu met blote joekels aan de bar. Terwijl er toch aardig wat mensen om ons heen zaten. Was het door de emotie van het ogenblik en het feit dat ik daar enkel in slipje naast mijn zoon zat, maar ik kreeg een opwelling van seksuele drift. Het gevolg was duidelijk zichtbaar. Mijn tepels reageerden furieus en werden extra stijf. Ik was even in een roes toen ik merkte dat de vrouw gewoon haar gesprek verder zette. Om het verhaal kort te maken, na enige minuten bekwam ik en vond ik het zelfs prettig dat mijn zoon kon naar mijn borsten kijken.

Reageer ook