fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kijk jij eigenlijk nog TV?

Nog niet zo heel lang geleden keek ik aan het eind van de middag altijd even in de TV-gids om te zien wat er die avond op TV zou komen. Er ontstond dan altijd een lekkere discussie met de rest van het gezin, want we wilden natuurlijk allemaal wat anders kijken ….

Op de bank, ieder zijn eigen serie

Sinds een tijdje is dat voorbij. We hebben namelijk allemaal Netflix ontdekt en kijken nu gezellig naast elkaar op de bank allemaal onze eigen series. Het enige nadeel is misschien wel dat je na een dag werken in de avond weer achter je laptop kruipt. Maar om hoofdpijn en pijn aan mijn ogen te voorkomen heb ik een beeldschermbril aangeschaft. Dus dat is ook geen probleem meer.

Spotje met Geza

Steeds meer mensen gooien hun TV de deur uit. Zo heeft acteur Geza Weisz na zijn verhuizing ook geen nieuwe TV meer aangeschaft en is hét gezicht geworden voor een nieuwe commercial over het nieuwe tv-kijken. Bekijk hier het interview bij Geza thuis waarin hij vertelt over zijn verhuizing, TV kijken, Kees Boot en Expeditie Robinson.

Wat kijk je nog wel samen?

Natuurlijk is een avondje Champions League op je beeldschermpje kijken helemaal niet leuk. Dat wil ik met andere mensen zien met een flesje bier en chips erbij. Datzelfde geldt voor programma’s als The Voice of Holland of als er bijzondere evenementen zijn zoals het Songfestival. En mijn lief en ik hebben één serie die we samen kijken op Netflix, gezellig samen voor mijn laptop.

Kijk jij nog televisie?

We zijn heel benieuwd of jullie nog televisie kijken? Of kijkt ook iedereen op zijn telefoon, tablet of laptop. Hoe houden jullie het dan toch gezellig met elkaar en wanneer kijken jullie juist wel iets samen? We zijn heel benieuwd. Laat het ons weten!

Reageer ook