fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kies voor een stijlvolle veranda met overkapping

De nazomer van 2016 is er één die we niet snel zullen vergeten. Er werd weerrecord op weerrecord verbroken want het bleef maar lekker warm en zonnig. Waar we begin oktober normaal al lang naar binnen zijn verbannen en bij de haard kruipen met een lekker warm dekentje, konden we dit najaar lekker lang buiten blijven. Ook in de avond. I love it!

Altijd wel buiten leven

Ik kan maar geen genoeg krijgen van het buitenleven en van mij mag het het hele jaar zo blijven. Ik zie ook om me heen dat steeds meer vrienden en buren hun tuin gaan aanpassen, ook met het idee om het tuinleven nog leuker te maken en er nog langer van te kunnen genieten. Er worden veranda’s gebouwd, overkappingen aangebracht en er worden zelfs hele buitenkeukens aangelegd.

Zelf komen we regelmatig in Curacao en daar leven mensen op hun veranda. Eigenlijk ga je daar alleen naar binnen om te slapen. Vaak hebben deze veranda’s een overkapping, omdat je daar ook weer niet te veel in de zon wilt zitten.

Schipperen met de ruimte

In Nederland moeten we vaak een beetje schipperen met de ruimte. We willen én lekker veel ruimte in de tuin, maar we willen ook veel ruimte in onze woonkamer. Vrienden van mij hebben dat heel slim opgelost. Zij hebben een veranda laten aanleggen en daar een overkapping overheen gemaakt. Ze hebben daarbij ook geprobeerd het binnen leven zoveel mogelijk over te laten lopen naar het buitenleven.

9 maanden plezier 

Er staat een heerlijk grote tafel op hun veranda. Eerlijk gezegd is dat een beetje het centrum van hun huis geworden. Ik ben wel benieuwd of ze er in de winter zullen gaan zitten, want dat zou wel frisjes kunnen zijn. Maar ik denk dat ze er toch een maand of 9 heel veel plezier van zullen hebben.

Allerlei soorten en maten

Onze vrienden hebben hun Veranda bij Tuinmaximaal laten aanmeten en gekocht. Het mooie is dat zij heel eenvoudig op de website binnen 3 minuutjes een advies kregen welke veranda met terrasoverkapping geschikt is voor hun.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Tom -

Super! Ik heb mijn overkapping zelf geregeld via Axess, maar ik vind Tuinmaximaal ook zeker een aanradertje.

Reageer ook