fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kate en William samen op het “Diana-bankje”

Prins William poseerde gisteren samen met zijn echtgenote Kate op het marmeren bankje voor de Taj Mahal. Dit is hetzelfde bankje waar Diana 24 jaar geleden plaatsnam en dat symbool is komen te staan voor haar eenzaamheid binnen haar huwelijk met Prins Charles.

Voordat William naar India vertrok liet hij al via een woordvoerder weten dat  “De hertog van Cambridge zich gelukkig acht dat hij een plek kan bezoeken waar de herinnering aan zijn moeder levend wordt gehouden door zovelen die er komen”. Hij zou graag ‘nieuwe herinneringen’ willen maken bij het monument van de liefde.

In 1992 poseerde Diana in haar eentje voor de Taj Mahal. Prins Charles vond het die dag belangrijker om met zakenlui op pad te gaan en liet het bezoek aan het monument aan zich voorbij gaan. De foto van Diana in haar eentje werd symbool van het stukgelopen huwelijk van Charles en Diana. Vanaf toen werd het bankje voor de Taj Mahal ook wel het Diana-bankje genoemd.

William en Kate sloten met het bezoek aan de Taj Mahal hun reis naar India en Bhutan af. Ze hebben echt super veel samen ondernomen, bezochten sportwedstrijden, spraken Bollywoodsterren, veel officiele aangelegenheden en tussendoor ook nog de verjaardag van de oma van William.

Lees ook: Hoe Kate zo snel haar zwangerschapskilo’s wist kwijt te raken

Bronnen:

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook