fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kate Middleton onthult hoe ze de zwangerschaps kilo’s zo snel wist te verliezen

Wij zijn groot fan van Kate Middleton! Ze is prachtig, slim en heeft een geweldige uitstraling. Ook krijgen wij sterk de indruk dat ze een hele goede moeder is. Eigenlijk niet gek, want wat zijn George en Charlotte toch ongelofelijke schatjes. Wat ons altijd is opgevallen, is het slanke lichaam van Kate. Voordat zij en William een koppel werden, was Kate wat voller, maar sinds ze met de Britse Royal is, wordt ze steeds slanker. Tijdens de zwangerschap kwamen er echter een paar kilo’s bij (duh…), maar na allebei de zwangerschappen vlogen de kilo’s er letterlijk af. Hoe doet ze dat toch?

Tijdens hun bezoek aan India gaven Kate en William meerdere interviews. Eén van de interviewers was net zo benieuwd als wij naar hoe Kate zo snel na de bevalling weer in vorm was. Haar geheim? Geen strenge dieten of dure trainers. Kate steekt veel tijd en energie spelen met haar twee kinderen. Hierdoor vlogen de kilo’s eraf bij haar. Knap hoor!

Was het spelen met de kinderen voor jou voldoende om je zwangerschapskilo’s kwijt te raken? We moeten zeggen: wij zijn een beetje jaloers. Haha!

Source: Kate Middleton Reveals How She Lost the Baby Weight by Hollyscoop on Rumble

Reageer ook