fb
Damespraatjes Damespraatjes

Karin vindt de leukste Sinterklaascadeautjes online

Ik hoor kinderharten sneller kloppen, zie zijn gezicht overal opduiken: het is weer Sinterklaastijd. Voor het eerst in tien jaar is er niemand meer in ons huis die in hem gelooft. En dat bevalt me niks. Want het had wel wat twee jongetjes in pyjama die de pannen van het dak zongen in ruil voor een schoencadeautje. 

Overgangsjaar
Ik vind het toch wel een beetje kaal een jaar zonder Sinterklaas. Tien jaar lang vierden we feest in december en sinds ik Tommie heb verteld dat die Spaanse kindervriend een verzinsel is, is het voorbij. Ik vind dat ik best wat leuke cadeautjes kan kopen. Zie het als een overgangsjaar.

Als ik in mijn agenda kijk, zie ik van nu tot eind van dit jaar behoorlijk wat afspraken en werk staan. Tijd om uitgebreid te shoppen zit er waarschijnlijk niet in. Dat wordt het internet afspeuren en lekker online shoppen.

Verwarmbare eenhoorn knuffel
Ik kom terecht op de site van radbag. En daar blijf ik hangen. Heel lang. Want ik zie er allemaal leuke cadeautjes voor kinderen. Neem nou bijvoorbeeld die eenhoorn. Dat is gewoon een verwarmbare knuffel… opeens vind ik het jammer dat ik geen meisje heb. Mijn mannen doe ik echt geen plezier met zo’n mierzoete warmtebron.


Ik speur verder. Zie een enorm gave cactuslamp. Nu de jongens over een paar weken hun eigen kamer hebben, hebben ze ook een eigen lichtje nodig. Ik weet zeker dat ik Tommie een plezier doe met die geinige groene stellamp. Ik mik ‘m in mijn mandje.

Karin’s lijstje met de leukste cadeautjes
Ik zie zoveel leuke artikelen dat ik besluit een lijstje te maken met de vijf leukste cadeaus. Ik heb vijf artikelen uitgekozen in willekeurige volgorde.

1. Star Wars Shadow Trooper bluetooth luidspreker. Dit is de officiële luidspreker van de Elite eenheid. Opdat de soldaten ook aan het front van Darth Vader’s composities kunnen genieten.

2. Otto Otter-plakbandhouder. Een otter op zijn rug met in zijn pootjes een rolplakband. Te leuk. Moet je hebben toch?

3. Pistolen projectie wekker. Je wordt wakker, weet even niet waar je bent en hoe laat het is. Je pakt je pistool, richt op de muur en… ziet hoe laat het is.

4. Chocolade groenten. Lijkt me echt wat voor Tom. Eet altijd met lange tanden sperziebonen en broccoli. Ik weet zeker als ik deze prachtige Belgische bonbonnetjes in de vorm van groentes op zijn bord leg, dat het schoon op gaat.

5. Wandelende T-Rex om zelf te knutselen. Geweldig voor kinderen die van knutselen houden. In elkaar te zetten zonder lijm of schroeven. Het beest reageert op geluid.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan zelf een kijkje op radbag. Ik ben ervan overtuigd dat je vindt wat je zoekt.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook