fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kapper laat zien hoe je zelf je haar kunt bijpunten en in laagjes knipt

“Het is maar goed dat alle sociale activiteiten gecancelled zijn, want ik zie eruit alsof ik heb meegedaan aan Expeditie Robinson” app ik vorige week naar een vriendin. Natuurlijk is het niet zo erg, maar ik zou er liever een stuk verzorgder uitzien. Mijn highlights zijn uitgegroeid en mijn haar is lang en onverzorgd. Naar de kapper gaan is nu geen optie. Maar ik wil wel wat aan mijn haar doen. Wat kan ik doen?

Kappertje spelen

Zelf mijn highlights bijwerken lijkt mij niet verstandig. Daar wacht ik wel mee tot ik weer naar de kapper mag. Gelukkig is het wél mogelijk om zelf de lengte aan te pakken. Kapper Brad Mondo legt in een video uit hoe je zelf je haar kunt knippen en zelfs hoe je dit met laagjes doet.

Lees ook: Dik haar en moeite met stylen? Leco geeft een gouden tip

Niet in één keer afknippen

De truc? Verdeel je haar in secties en bind deze vast met elastiekjes. Hierdoor kan je elke pluk op dezelfde lengte knippen. Daarnaast is het belangrijk om niet horizontaal in één keer de hele pluk af te knippen, maar verticaal steeds kleine knipjes te zetten. Bekijk vooral de video voor de duidelijke uitleg van Brad!

Goede manier

Wauw, dit ziet er goed uit! Of ik het zelf aandurf weet ik nog niet, maar mocht ik wel zelf mijn haren willen knippen, dan doe ik het zo. Is jouw haar ook klaar voor een bezoek aan de kapper? Of ziet het er nog prima uit? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Kapper test blondsprays en geeft er zijn eerlijke mening over

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook