fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dik haar en moeite met stylen? Leco geeft een gouden tip!

Ik heb ongelofelijk dik haar. Heel veel mensen zijn er jaloers op, maar persoonlijk zou het van mij wel wat minder mogen. Het is altijd erg dik en zwaar en wanneer ik het te kort knip of het ’s ochtends niet föhn, zit het voor geen meter. Nu ik zwanger ben, is het alleen maar erger. Mijn haren vallen nu minder uit dan eerst en hierdoor is mijn bos nog voller. Veel zwangere vrouwen vinden dit geweldig, maar als je al enorm dik haar hebt, is het eerder een zwangerschapskwaal dan een fijne bijkomstigheid. 

We zagen bij Linda.TV dat ik niet de enige met dit probleem ben. Maureen heeft ook dik haar en na haar zwangerschap is het nooit meer dunner geworden. Hierdoor weet ze eigenlijk niet wat ze met haar lokken aanmoet en schakelt de hulp van Leco van Zadelhof in. Deze top-kapper weet wel raad met de haren van Maureen en heeft ook een aantal goede tips voor andere vrouwen met dik haar. Zo is het belangrijk om je haren niet te kort te knippen, hierdoor lijkt het alleen maar dikker. Maureen gaat voor een lange bob en dat is geweldig bij dik haar.

Gouden tip bij dik haar

Toch is de Leco’s gouden tip iets anders dan het behouden van lengte. Hij raadt namelijk elke vrouw met dik haar een super goede stijltang aan. Door het haar te stijlen lijkt het stukken minder dik, valt het mooier en zit het de hele dag goed. Leco gebruikt een steampod stijltang, waarbij je het haar stijlt met hete stoom. Hierdoor gaat het mooi glanzen en blijft het lang mooi.

Benieuwd naar de video waarin Leco de tips laat zien? Bekijk deze op LindaTV of LindaNIEUWS!

Heb jij ook dik haar?

Heb jij ook zulk dik haar dat je het maar moeilijk in model krijgt? En ga jij deze tip ook proberen? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook