fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ka test de Car Mount

Zuid-Frankrijk. Zon. Strand. Saint-Tropez. Slippertjes. Boten. Happy few. Ik houd ervan. Als De Man en ik bedenken waar we heen gaan met vakantie, vinden we allebei Zuid-Frankrijk het leukste. Want het ruikt er ook zo lekker. Maar met kinderen zo’n eind rijden, is gedoe. Om het half uur de vraag of we er al bijna zijn, nekt me. De man die zijn handen steeds strakker om het stuur knijpt, omdat de mannen achterin ruzie krijgen, het is gewoon voor niemand leuk. En ik zit met samengeknepen billen de moed er maar in te houden. Hoe doen anderen dat dan?

Ik maakte een rondje bij mijn vriendinnen die hun hand niet omdraaien voor zo’n taaie reis. De één zei: ‘ik doe net alsof er niets aan de hand is.’Ik kan dat niet.;  Ik ben van het sfeerbeheer. Een tweede die ik het vroeg, trok haar wenkbrauw op en siste: ‘Gewoon de tablets achterin gooien. Sociaal zeker niet wenselijk, maar wat een rust. Doen!’

Car Mount-geen-zere-nekjes-C

Ik overlegde dit met De Man, die zich zorgen maakte om die tere nekjes die steeds voorovergebogen over de iPad hingen. Ja, dat was zo. Ik vroeg mijn vriendin hoe ze dat probleem elimineerde. “Oh, daar heb je prima hulpmiddelen voor. Wij hebben een tablethouder van Vogel’s gekocht. Car Mount heet ie, perfect ding.”

Het zei me niks, maar ik ben dan thuis ook niet van de gadgets en handige dingen. Ik besprak de tere nekjes van mijn bloedjes met de hoofdredacteur van Damespraatjes, hoewel zij geen op de achterbank vechtende kinderen meer heeft. Ze keek me aan, sloeg me op mijn schouder en zei: “Ka, ik ga regelen dat jij de Car Mount gaat testen. Dan kun je kijken of het wat is.”

Ik vertelde het goede nieuws aan De Man. Zelf had ik werkelijk nog steeds geen idee wat de Car Mount was, maar het feit dat De Man er gelukkig van werd en de vakantie naar Zuid-Frankrijk op deze manier steeds dichterbij kwam, stemde mij meer dan tevree. Ik bemoeide me er dan ook niet mee toen de doos door de postbezorger werd gebracht. De Man wreef in zijn handen en opende de doos. “Geen handleiding?”, mompelde hij. Hij ging naar de auto met mijn kleinste mannen achter ‘m aan. Haalde de steun uit elkaar en bevestigde deze aan de autostoel. Klaar. Klaar? Ja, klaar. Zonder gereedschap? Ja, zonder gereedschap. Vandaar dat er geen handleiding bij zit, het wijst zich van zelf.

Karin-Car-mount-C1
Wat een super product. In de houder is de iPad 360 graden te draaien, en zeer belangrijk: de tablet kan er niet vanaf vallen. Het is een stevige houder die niet door de auto kan rollen en dus tegen een stootje kan. Geschikt voor alle merken tablets tussen de 15 en 22 centimeter en 0,5 en 1,3 centimeter dik. De prijs voor het complete pakket is vastgesteld op € 69,99. Het pakket bevat een tablethouder en een autosteun. Zodat de lezer van alle gemakken voorzien de weg op kan. We hebben leuk nieuws voor jullie want we mogen 1 compleet pakket weggeven. Lees onderaan dit artikel of jij de winnaar bent van de Car Mount.

Ik zeg: on y va! Op vakantie naar Zuid-Frankrijk! Mannen op de achterbank filmpjes kijken op hun tablet (uiteraard met een koptelefoon op hun hoofd), De Man relaxed achter het stuur, ik uiterst ontspannen ernaast. Want inderdaad: gemak dient tenslotte de mens.

Winactie

De winnaar van de Car Mount is: Bianca Ochse.

Bianca, van harte gefeliciteerd. De Car Mount wordt binnenkort naar je toegestuurd. Veel plezier er mee!

Karin van Leeuwen (42 jaar) schrijft vanuit uit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Bianca -

Oh wat geweldig!! Dank je wel!

Reageer ook