fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hilarisch! Ka leest Rumag. 3 in 1

In 1983 werd Loesje opgericht door zes mensen uit verschillende actiegroeperingen. De teksten die op posters werden afgedrukt en in het hele land werden opgeplakt zorgden niet zelden voor een glimlach. Vriendelijk, gevat, grappig. Loesje was gewoon een grappig en slim grietje.

Nu heeft Nederland Rumag. Rumag is het stoere, tikkeltje oversekste, brutale zusje van Loesje. De teksten van Rumag, een Amsterdams lifestylemerk, duiken dagelijks op. De quotes zijn onder meer te lezen op Facebook en Instagram. De teksten zijn herkenbaar, soms aan de grove kant en seksueel getint. Bovendien zijn de teksten herkenbaar: de letters zijn wit, staan op een zwarte ondergrond en tussen elke woord staat een punt.

Lees ook: Mara las het eerste boek van Rumag.

Ka-leest-Rumag-2

Rumag. 3 in 1.
Voor wie niet genoeg kan krijgen van de hilarische uitspraken, ligt Rumag. 3 in 1. in de boekhandels. Friends quotes, Sex quotes en Ex quotes. Daar kunnen liefhebbers mooi mee even vooruit. Over het deel quotes zeggen de samenstellers van de boekjes: “Of je nu hard of diep gaat, huilt van het lachen of van ellende. Dit is een ode aan die ene die je haar vasthoudt als je over je nek gaat, met wie jij appjes analyseert en wie ‘doe maar niet’ zegt als je op het punt staat met een mafkees naar huis te gaan. Liefde voor voor je beste vriend(in).”

Sorry.
Dat.ik. nooit.opneem.
Als.jullie.mij.bellen.
Daar. Gebruik.Ik.
hem.Niet.voor.

ka-leest-rumag-1

Bovenstaande quote is mijn motto. Dan weten jullie dat.

Rumag. 3 in 1. kost 17.50, is uitgeven door Spectrum.

Meer info en bestellen

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook