fb
Damespraatjes Damespraatjes

Justin Bieber bekogeld omdat hij wéér de tekst van eigen nummer niet kent

Vorige week stond het internet op zijn kop omdat de Canadese popster Justin Bieber de tekst op zijn eigen nummer Despacito niet kende. Hij was dronken, zong het liedje met hele andere woorden en wist zelfs het woord ‘dorito’ (ja, van de chips) erin te verwerken. De ene helft van de wereld vond het hilarisch, de andere helft vond het te triest voor woorden. Bij welke groep wij horen laten we voor vandaag even in het midden.

Bekogeld met een fles

Toen Justin deze week in Stockholm een optreden gaf, had hij duidelijk fans in de zaal die het minder leuk vinden dat de tekst op zijn eigen hit song niet kent. Het nummer werd tijdens de show aangevraagd maar Bieber geeft meteen aan het nummer niet te gaan zingen. “I can’t do that specifically. I don’t know the words… I can’t do it” zegt hij erover. En hier zijn de Beliebers niet blij mee. Ze beginnen hem uit te joelen en hij wordt zelfs bekogeld met een fles.

Advies aan Bieber

Tja… Wat moeten we hierover zeggen. Het is natuurlijk niet leuk dat hij een liedje niet wil zingen, maar om hem nou uit te fluiten en hem te bekogelen met een fles? Het gaat ons wat ver. Toch wel één klein advies aan Bieber: jongen, je verdient bakken met geld. Leer je eigen songs, houd je fans happy en je bent van al het gezeur af.

Praat met ons mee!

Hoe denk jij hierover? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel! Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook