fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jongetje van 2 overlijdt in snikhete auto

Wat een vreselijk bericht. Een 2-jarig jongetje is omgekomen in Oostenrijk toen hij urenlang in een snikhete auto lag. Het kind was daar door zijn ouders in de auto achtergelaten.

De nog zeer jonge moeder van zeventien en haar vriend hadden het kindje even in de auto laten liggen omdat hij nog zo lekker lag te slapen naar een lange autorit. Thuis aangekomen is het jonge stel zelf in slaap gevallen en hebben niet meer aan het jongetje gedacht, zo lazen wij op RTLnieuws.

Toen ze uren later het kindje uit de auto wilden halen was het al overleden. De officiële doodsoorzaak staat volgens de Oostenrijkse politie nog niet vast, maar er wordt vermoed dat de hitte de jongen fataal is geworden. Mocht dit zo zijn dan wordt de moeder door de Oostenrijkse justitie vervolgd.

Op Damespraatjes plaatsten we een tijdje geleden een video van een volwassen iemand die een tijdlang in een snikhete auto moest zitten. Wil je weten hoe dat eruit zag? Kijk dan hier.

Heb je een baby en leg je zo nu en dan een doek over de kinderwagen om je kindje tegen de zon te beschermen? Ook dat kan gevaarlijk zijn, want het kan snikheet worden in die kinderwegen. Kijk maar.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook