fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jennifer (32): ‘Ik vind mijn schoonvader sexier dan zijn zoon’

vreemdgaan schoonvader

Op één vriendin na, is geen mens die het weet. Want Jennifer (32) praat er met niemand over, terwijl ze het eigenlijk van de daken wil schreeuwen: ze heeft seks met haar schoonvader. Vindt hem leuker dan zijn zoon. “Het is te bizar woorden en ik weet me echt geen raad.”

De eerste keer dat zij Mart, de vader van haar vriend Raoul, zag, kreeg ze een schok. Waarschijnlijk heeft ze met open mond naar hem gekeken, denkt ze achteraf. “Ik stamelde mijn naam en hield zijn hand te lang vast. Ik had het gevoel dat hij net zo geraakt was als ik. Zijn heldere, blauwe ogen keken mij indringend aan. Hij sprak mijn naam prachtig uit. Djenniferrr. Ik smolt.”

Vlinders in mijn buik

Ze herstelde en ging op de bank zitten. Mart vroeg wat ze wilde drinken en was verheugd toen ze om wijn vroeg. “’Eindelijk, een schoondochter die alcohol drinkt’, zei hij. Raoul is heel sportief en let op zijn voeding en drinkt nooit. Ik ben ook sportief maar ook dol op een wijntje.” Aan tafel praat ze vooral met de moeder van Raoul. “Ik kon niet anders. Ik kon geen fatsoenlijk woord uitbrengen als Mart mij iets vroeg. Hij knipoogde naar me en ik voelde vlinders in mijn buik. En dat terwijl Raoul naast me zat. Ik explodeerde zo wat. Gelukkig is mijn schoonmoeder een leuke vrouw, dus het was geen straf.”

Kussen aan de bar

Vlak na de eerste kennismaking, ontmoet ze Mart in de stad. “Het was zaterdagmiddag en ik ging naar de markt. Daar liep Mart ook. Alleen. We doken een kroegje in en dronken een wijntje. We zaten aan de bar. Kletsten over van alles. Opeens pakte hij mijn hand, keek me aan en zei: ‘je bent een heel mooie vrouw’. Ik wist niet waar ik moest kijken. Hij tilde mijn gezicht een stukje omhoog. Onze gezichten kwamen dichterbij en voorzichtig zoenden we elkaar. Aan de bar, in de kroeg.”

Seks met mijn schoonvader

Sinds die ene kus is het hek van de dam. “Een week later lag ik met hem in bed. Met mijn schoonvader! We hadden geweldige seks in het bed waarin ik elke dag met Raoul slaap. We vinden dat we ermee moeten stoppen, het kan gewoon niet. Maar ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.” Raoul en de vrouw van Mart hebben niets in de gaten. “Laatst zei Raoul tegen me dat hij het geweldig vindt dat ik het zo goed met zijn vader kan vinden. Hij heeft geen idee wat een womanizer zijn pa is. Ik weet ook echt niet wat ik moet doen. Ik houd van mijn vriend, maar vindt zijn vader een stuk aantrekkelijker en spannender. Ik heb een rottige jeugd gehad en kan daarover met Mart goed praten. Raoul snapt niet wat ik heb moeten doormaken.”

Is hij de ware?

Hoe nu verder? Jennifer heeft geen idee. Als haar vriend het over trouwen heeft, krijgt ze het benauwd. “Door de liefde die ik krijg van Mart twijfel ik of Raoul de ware voor mij is. Ik zeg niet dat Mart dat is, maar door hem ben ik wel aan het denken gezet. Mart en ik schelen 25 jaar, maar daar merk ik niks van. Hij werkt met jonge mensen en is mede daardoor jong van geest. Hij zorgt goed voor zichzelf, loopt drie keer in de week hard en gaat leuk gekleed. Het is gewoon echt een heel mooie kerel. En voor die mooie kerel ben ik als een blok gevallen.”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

11 reacties

Hanneke -

Bla bla ,

Zijn jullie allemaal niet goed bij je hoofd ❓
Iets dergelijks gehoord familie.
Walgelijk.
Begrijpen niet wat ze anderen aandoen.
Beesten zijn netter.

Kees -

Ik ben 23 mijn vriendin 25 blond haar Cup d ze is lekker maar ik vond bij de eerste kennismaking met haar lekkere moeder inge van 58 zwart kort haar dat ik haar een keer zou willen nemen en ja hoor de moeder van mijn vriendin is alleen staand en ik vertelde haar waar ik aan dacht en haar moeder inge dacht niet meer aan haar dochter en ik naai haar elke week een keer smorgens vroeg op zondag morgen als mijn vriendin gaat werken en o wat is dat lekker zeg ze komt dan de slaapkamer binnen in een paarse doorzichtige slip en kousen aan en ze begint me eerst lekker te pijpen en zich vol sperma laat spuiten in haar mond daarna neem ik haar onderhanden en neuk haar in alle gaatjes zo lekker

Rieneke -

Ik denk dat je een vader figuur hebt gemist. In ieder geval een vader waarmee je te weinig liefde voor hebt ontvangen. Nu krijg je aandacht van een (schoon) vader en voel je gevleid en verliefd. Dit is dan een hele logische gevolg. Als je als man je vrouw bedriegt is heel erg maar dit ook nog eens je eigen zoon aan doet, je eigen vlees en bloed dan heeft hij ook niet echt liefde gekent in zijn jeugd. Anders kan je dit niet over je hsrt krijgen. Ik vind dit heel erg voor zijn vrouw maar vooral voor je vriend. Bezorg hem ook geen trauma die jullie (onbewust) in jullie jeugd hebben opgelopen. Ga in therapie hiervoor, gun je vriend iemand die 100% voor hem gaat zodat je uit zijn leven en dus ook van zijn vader verdwijnt. Stap voorlopig niet in relaties en ga eerst in therapie voor wat er in je jeugd is afgespeeld. Je kan pas iemans lief hebben als je jezelf 100% jezelf lief hebt, werk eraan! En naar je vriend toe zou ik zeggen ” ik vind mijzelf niet voor jou een goede partner. Jij ziet het misschien niet zo maar je verdient beter. Ik wil eerst in therapie om mijzelf 100% lief te hebben en dan kan ik pas ook echte liefde geven aan anderen. Ik ga hier knetter hard aan werken maar dit moet ik alleen doen en zie daarom nu contact/relatie op dit moment niet met jou zitten”

Jbut -

Jenna ben Jonny weet niet of je een dochter of zoon heb die verkering hebben en als je dan kennis maakt met je schoonzoon of dochter weet ik zeker dat je ook wel eens gefantaseerd heb over je schoondochter of zoon als je hem of haar leuk en lekker vindt zeg niet dat het je niet zou overkomen misschien maar je het wel mee dat je schoonzoon jou lekker vindt en weet zeker dat je een keer voor gaas gaat en je laat neuken grjonny

Jonny -

Jennifer dat je een keer met je schoonvader sex zou hebben dat kan gebeuren maar moet dan bij een keer blijven dan is de spanning er af als je een lekkere schoonvader heb en het klikt komt die geile spanning toch wel dus een keer daarna stoppen als je niet met hem doe blijf de spanning tussen jullie mijn een keer overkomen dat ik ook sex had met mijn schoonmoeder we vonden elkaar allebei lekker en de geile spanning gaat over als je met elkaar naar bed toe ben geweest iedereen fantaseer daar wel eens over ook de schoonmoeder of vader of je vraag of je vriend een trio samen met zijn vader Wil doen

??? -

Als je verliefd word kan je daar helemaal niks aan doen. Dat overkomt je gewoon.
Wel vind ik dat je dit zo niet vol kan houden.
Ik denk wel dat je de “waarheid” aan je vriend moet vertellen.
En dan hoef je nog een eens te zeggen wie de andere is.
Maar de keuze is natuurlijk aan jou zelf.
Als je er in ieder geval maar gelukkig van word!

Erik -

Verliefdheid overkomt je. Hoe sterker je jezelf ertegen verzet, hoe meer het gevoel bezit neemt van je. Ik vind het dan ook te erg voor woorden dat iemand die zich in dit verhaal heel open en eerlijk uit over haar gevoelens met termen als “hoer” en “sloerie” wordt weggezet, ongeacht wat men van de situatie vindt. Beetje meer fatsoen graag wanneer je je mening geeft!

Dominique -

Doe waar jij gelukkig van word

Karin -

wat een vervelende situatie.
Snap je gevoelens en de spanning.
Ik vind dat je wel eerlijk moet zijn voor allebei de kanten.
Zo door gaan is niet eerlijk tegen over niemand.
Sterkte

Youssef -

Ja trouw niet dan
En speel de onbetaalde HOER

Jenna -

Te erg voor woorden ,wat n sloerie ben je zeg.hoe kan jij je schoonmoeder en vriend nog in de ogen kijken.? In een woord walgelijk zijn jullie , allebei .

Reageer ook