Damespraatjes Damespraatjes

Jennifer (32): ‘Ik vind mijn schoonvader sexier dan zijn zoon’

Op één vriendin na, is geen mens die het weet. Want Jennifer (32) praat er met niemand over, terwijl ze het eigenlijk van de daken wil schreeuwen: ze heeft seks met haar schoonvader. Vindt hem leuker dan zijn zoon. “Het is te bizar woorden en ik weet me echt geen raad.”

De eerste keer dat zij Mart, de vader van haar vriend Raoul, zag, kreeg ze een schok. Waarschijnlijk heeft ze met open mond naar hem gekeken, denkt ze achteraf. “Ik stamelde mijn naam en hield zijn hand te lang vast. Ik had het gevoel dat hij net zo geraakt was als ik. Zijn heldere, blauwe ogen keken mij indringend aan. Hij sprak mijn naam prachtig uit. Djenniferrr. Ik smolt.”

Vlinders in mijn buik

Ze herstelde en ging op de bank zitten. Mart vroeg wat ze wilde drinken en was verheugd toen ze om wijn vroeg. “’Eindelijk, een schoondochter die alcohol drinkt’, zei hij. Raoul is heel sportief en let op zijn voeding en drinkt nooit. Ik ben ook sportief maar ook dol op een wijntje.” Aan tafel praat ze vooral met de moeder van Raoul. “Ik kon niet anders. Ik kon geen fatsoenlijk woord uitbrengen als Mart mij iets vroeg. Hij knipoogde naar me en ik voelde vlinders in mijn buik. En dat terwijl Raoul naast me zat. Ik explodeerde zo wat. Gelukkig is mijn schoonmoeder een leuke vrouw, dus het was geen straf.”

Kussen aan de bar

Vlak na de eerste kennismaking, ontmoet ze Mart in de stad. “Het was zaterdagmiddag en ik ging naar de markt. Daar liep Mart ook. Alleen. We doken een kroegje in en dronken een wijntje. We zaten aan de bar. Kletsten over van alles. Opeens pakte hij mijn hand, keek me aan en zei: ‘je bent een heel mooie vrouw’. Ik wist niet waar ik moest kijken. Hij tilde mijn gezicht een stukje omhoog. Onze gezichten kwamen dichterbij en voorzichtig zoenden we elkaar. Aan de bar, in de kroeg.”

Seks met mijn schoonvader

Sinds die ene kus is het hek van de dam. “Een week later lag ik met hem in bed. Met mijn schoonvader! We hadden geweldige seks in het bed waarin ik elke dag met Raoul slaap. We vinden dat we ermee moeten stoppen, het kan gewoon niet. Maar ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.” Raoul en de vrouw van Mart hebben niets in de gaten. “Laatst zei Raoul tegen me dat hij het geweldig vindt dat ik het zo goed met zijn vader kan vinden. Hij heeft geen idee wat een womanizer zijn pa is. Ik weet ook echt niet wat ik moet doen. Ik houd van mijn vriend, maar vindt zijn vader een stuk aantrekkelijker en spannender. Ik heb een rottige jeugd gehad en kan daarover met Mart goed praten. Raoul snapt niet wat ik heb moeten doormaken.”

Is hij de ware?

Hoe nu verder? Jennifer heeft geen idee. Als haar vriend het over trouwen heeft, krijgt ze het benauwd. “Door de liefde die ik krijg van Mart twijfel ik of Raoul de ware voor mij is. Ik zeg niet dat Mart dat is, maar door hem ben ik wel aan het denken gezet. Mart en ik schelen 25 jaar, maar daar merk ik niks van. Hij werkt met jonge mensen en is mede daardoor jong van geest. Hij zorgt goed voor zichzelf, loopt drie keer in de week hard en gaat leuk gekleed. Het is gewoon echt een heel mooie kerel. En voor die mooie kerel ben ik als een blok gevallen.”


6 reacties

??? -

Als je verliefd word kan je daar helemaal niks aan doen. Dat overkomt je gewoon.
Wel vind ik dat je dit zo niet vol kan houden.
Ik denk wel dat je de “waarheid” aan je vriend moet vertellen.
En dan hoef je nog een eens te zeggen wie de andere is.
Maar de keuze is natuurlijk aan jou zelf.
Als je er in ieder geval maar gelukkig van word!

Erik -

Verliefdheid overkomt je. Hoe sterker je jezelf ertegen verzet, hoe meer het gevoel bezit neemt van je. Ik vind het dan ook te erg voor woorden dat iemand die zich in dit verhaal heel open en eerlijk uit over haar gevoelens met termen als “hoer” en “sloerie” wordt weggezet, ongeacht wat men van de situatie vindt. Beetje meer fatsoen graag wanneer je je mening geeft!

Dominique -

Doe waar jij gelukkig van word

Karin -

wat een vervelende situatie.
Snap je gevoelens en de spanning.
Ik vind dat je wel eerlijk moet zijn voor allebei de kanten.
Zo door gaan is niet eerlijk tegen over niemand.
Sterkte

Youssef -

Ja trouw niet dan
En speel de onbetaalde HOER

Jenna -

Te erg voor woorden ,wat n sloerie ben je zeg.hoe kan jij je schoonmoeder en vriend nog in de ogen kijken.? In een woord walgelijk zijn jullie , allebei .

Reageer ook