fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #6: Telefoonseks

Ik schrok wakker van de wekker. Keek naast me en zag hem liggen. Ik knipperde met mijn ogen. Wie was hij? Wat deed hij in mijn bed? Ik draaide op mijn rug. Dacht na. Wat voor dag was het? Vrijdag. Ik had vrij en dus mijn wekker niet hoeven zetten. En omdat ik vrij had, was ik gisteren naar café De Warme Gloed gegaan. Om een klein drankje te doen. Natuurlijk lukte dat niet. Paul was aan het werk en stelde me voor aan zijn oude studiegenoot. Ik spitte in mijn geheugen, op zoek naar zijn naam. Florian? Nee. Maar zo’n soort naam was het wel.

Wie was dit? Wat had ik met hem gedaan? Zijn blonde haar zat rommelig. Hij ademde zwaar. In zijn mondhoek een spuugbelletje. Ik wist zijn naam weer. Harold. Zou ik Harold eens lekker wakker pijpen? Nee, dat deed ik niet. In plaats daarvan ging ik douchen. Ik was dan wel vrij, maar had een drukke dag.

Bloot en met natte haren stond ik voor mijn kledingkast toen ik een hand tussen mijn benen voelde. Harold was wakker. Ik draaide me om. Zwaaide hem goedemorgen en zei dat ik zo weg moest. Hij trok me in bed en zoende me hartstochtelijk. Ik maakte me los. “Een andere keer, Har, ik moet gaan. En jij ook.” Ik zag de teleurstelling op zijn gezicht. Bozig pakte hij zijn kleren. Vanuit mijn ooghoek zag ik zijn lijf. Niets mis mee.

Mijn nummer schreef ik op een geeltje en stopte het in zijn broekzak. Hij grijnsde, kuste me nogmaals en vertrok.

Ik werkte mijn programma af en had zelfs nog een half uur over. Ik belde Juul mijn overbuurvrouw en vroeg of ze koffie had. Ik zat er nog maar net, of ik werd geappt. “Lau. Waar ben je. Neem op als ik je bel.” Mijn wangen werden rood. David. Ik voelde een warme golf in mijn buik. Snel dronk ik mijn koffie en liet Juul verbouwereerd achter.

“Daar ben je lil’ fucker,” hijgde David door de telefoon. Naast stomende liveseks hadden wij telefoonseks tot kunst verheven. Ik vertelde hem wat ik aan had en wat ik uitdeed. Hij hijgde. Was gehaast. Had honger. “Praat tegen me. Wat doe je?” Ik bracht verslag uit. Zei dat ik op mijn rug lag, twee vingers naar binnen had geschoven. Dat ik mijn billen iets optilde zodat ik dieper kon. David gromde. Vertelde dat hij zich aan het aftrekken was. Met rechts. En dat hij met zijn linkerhand mij aan het vingeren was. Ik kronkelde. “En dan, lil’ fucker, dan draai ik je om en neem je hard van achteren.” Mijn adem stokte, mijn orgasme kondigde zich aan. David hoorde het. Gromde zacht in mijn oor. “Kom maar meisje, kom maar,” moedigde hij aan. Ik hield mijn adem in, riep zijn naam en kwam klaar. David zuchtte. Zei dat ik een lekker wijf was en hing op. Ik wist dat hij nu ging rukken. Niet veel later kreeg ik een appje. “Done.” Het was zo vertrouwd met David en zo geil. Ik moest er voor waken niet verliefd op hem te worden.

David hield namelijk niet van verliefde vrouwen. Wilde zich niet binden. Soms bekroop mij het gevoel dat hij geheimen had. Wat wist ik nou van David? Ik stak een sigaret op en sudderde nog even na. Verbaasde me erover dat telefoonseks net zo lekker en bevredigend was als liveseks. Ik werd er ook loom van. Zo loom, dat ik in een diepe slaap viel.

Ik droomde over dreigtelefoontjes, een studerende Harold en een rukkende David. Ik zou mijn dromenboek erop na slaan wat de betekenis ervan was. Of niet.

Misschien was het beter om dat niet te weten.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook