fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #7: Op de bank

Onhandig trok ik mijn panty aan. Ik raakte uit balans en viel tegen de deurpost. Ik vloekte een ladder in mijn kous. Snel zocht ik een andere. Terwijl ik me daarin worstelde, met een verhit hoofd, werd op mijn deur geklopt. Sjaan, mijn oude buuf. Ze was buiten adem van de trappen die ze snel had genomen. “Lau,” hijgde ze, “er staat een man voor de deur die naar jou vraagt. Ziet er zeer appetijtelijk uit, maar ik wilde hem toch niet zo maar door laten lopen.”

Een man. Voor mij. Aan de deur. Ik liep achter Sjaan aan. Ze draaide zich om, zwaaide even en verdween naar haar etage. Ik deed de voordeur open. Daar stond hij. Een lange man, donker kort haar en een driedagen baardje. Hij was inderdaad appetijtelijk. Razendsnel groef ik in mijn geheugen. Bingo! Dit was George, die ik oppikte in het park toen ik mijn hondjes Cash en Munchkin uitliet. Vragend keek ik hem aan. “Ik weet waar je woont slet,” lispelde hij. Ik schrok. Het was de stem van het telefoontje. Hij grijnsde. “Mag ik binnen komen?”

Ik zette koffie. Cash en Munchkin liepen kwispelend op hem af. Alsof ze hem herkenden. Bedachtzaam roerde hij in zijn mok. “Sorry van dat telefoontje. Ik hoop niet dat ik je erg bang heb gemaakt.” Ik schudde mijn hoofd. Keek hem schalks aan toen ik in mijn koffie blies. “Hoe kwam je aan mijn adres?” Hij hield zijn hoofd schuin. “Gewoon, door je te volgen.” Behoedzaam zette hij zijn beker op tafel en de mijne ernaast. Hij duwde me in de bank. Ik keek op de klok. Ik had nog een half uur.

Hij knoopte mijn bloesje open. Schoof zijn hand in mijn bh, kneep in mijn tepel. Er ging een schokje door me heen. Mijn hoofd op de leuning, mijn ogen dicht. Zo voorzichtig als hij begon, zo wild ging hij verder. Hij trok mijn bloes open. De knoopjes vielen op de grond. Met één hand opende hij de sluiting van mijn bh.  Hij pakte mijn borsten en duwde ze tegen elkaar terwijl hij snel met zijn tong rondjes rond mijn tepels maakte. Ik zuchtte. Deed mijn benen uit elkaar. Hij dook er tussen. Ritste zijn broek open. Trok mijn panty en string in een keer van mijn billen. Zijn pik was hard. Hij legde mijn benen in zijn nek, keek me aan en begon me langzaam te neuken. Met één hand trok hij aan mijn tepel. Precies zoals ik het wilde hebben: opwindend pijnlijk. Hij bewoog sneller. Zijn spijkerbroek zakte op zijn knieën. Ik hoorde zijn ademhaling zwaar worden. Het leek erop dat hij ging komen. Ik duwde hem tegen de andere leuning. Ging met mijn hoofd in zijn kruis en pijpte hem. George hield mijn hoofd vast en stootte in mijn mond. Dat deed hij drie keer en kwam toen brullend klaar. Ik ging rechtop zitten. Hij bleef me aankijken toen hij zijn duim in één beweging in mijn kut schoof. Ik schuurde over zijn duim, mijn clit over zijn hand.

Het was lang geleden dat ik zo’n intens orgasme had.

In mijn badkamer friste hij zich op. Ik leunde tegen de deurpost met mijn armen over elkaar. Vroeg hem waarom hij zo dreigend had geklonken toen hij mij midden in de nacht belde. Hij haalde zijn schouders op. “Had teveel gedronken denk ik. Gotta go baby,” kuste hij me. In mijn hand drukte hij zijn kaartje. Met daarop zijn telefoonnummer.

Voor de tweede keer die dag zocht ik naar een nieuwe panty. Ik was opgelucht. Het mysterie van het telefoontje was opgelost. Straks zou ik Paul bellen om hem het goede nieuws te vertellen, maar nu moest ik alle zeilen bijzetten om op tijd op mijn werk te komen.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook