fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #5: Een trio

Ik werkte sinds drie jaar voor de gemeente Amsterdam. Op de afdeling communicatie. Een drukke en verantwoordelijke baan waarin ik veel plezier had. We werkten er met zijn zessen en mijn favoriete collega was de vrolijke Angie die altijd nieuwsgierig was naar mijn liefdesleven. Ik liet daar niks over los, hield dat schimmig. Want mijn relatie met Angie strekte niet veel verder dan het werk.

Ze was niet alleen vrolijk, ze was ook mooi. Had donker haar tot boven haar billen dat ze vaak in een hoge staart bij elkaar bond. Haar ogen waren donker en mysterieus. Angie zat aan het bureau tegenover mij en vanaf het moment dat wij elkaar zagen wisten we: wij gaan op deze afdeling pret maken.

Soms observeerde ik haar. Als ze geconcentreerd naar haar computerscherm tuurde of als ze een afspraak in haar agenda schreef. Pen in haar rechterhand, licht voorover gebogen. Ze had goede tieten, dat zag ik zo. Mooie handen ook. In gedachten kleedde ik haar uit. Hoe zou ze naakt zijn?

Ongemerkt dwaalden mijn gedachten af naar een jaar geleden. Ze viel me op toen ze aan de bar zat. Het was iets in haar ogen en de manier waarop ze haar glas vasthield. Naast haar zat een man. Afgetraind lijf, zwart overhemd, strakke spijkerbroek en half lang haar. Ik observeerde het paar. Hij had dat in de gaten en bood me via de barman een wijn aan. Ik hief mijn glas, hij lachte. Ik liep naar ze toe. Maureen en Bas kwamen hier vaker, vertelden ze, maar hadden mij nog nooit gezien. Ik keek ze aan en voelde een enorme spanning.

Mijn intuïtie had me niet in de steek gelaten. Langzaam liet ik de witte bloes van Maureens schouders glijden. Haar zwarte bh maakte ik met één hand los. Ik pakte haar borsten. Klein, rond en stevig. Bas zat in de stoel die vlakbij mijn bed stond. Maureen kreunde zacht en kuste me. Ik deed mijn shirt en bh uit. Ze duwde me zachtjes op het bed, trok mijn slipje uit. Ze keek me aan. Ik zag lust, ik zag een niet te temmen honger in haar blik. Met haar rechter wijsvinger trok ze een lijn vanaf mijn hals naar mijn kut. Daar stopte ze. Ze boog voorover en kuste me tussen mijn benen. Ik voelde hoe een vinger binnendrong. Haar kont stak in de lucht. Ik wist wat er zou komen.

Bas ademde zwaar. Zijn jeans had hij uit gedaan. Hij liep naar het bed, schoof zijn T-shirt een stukje omhoog en pakte Maureen bij haar heupen. Zijn haar viel voor zijn ogen toen hij diep in haar stootte. Ze raakte even uit balans, maar herstelde snel. Ik voelde haar tong rondjes draaien, twee vingers gingen flink tekeer in me. Bas keek mij aan. Ik zag hoe zijn vingers in haar heupen klauwden, steeds sneller. Plotseling stopte hij, duwde Maureen aan de kant en trok mij naar zich toe. Hij deed mijn benen uit elkaar en stootte in me. Maureen was achter me gaan zitten. Haar tong diep in mijn mond, mijn tepels tussen haar vingers. Brullend kwamen Bas en ik klaar.

Mijn eerste trio smaakte naar meer. Ik keek naar Angie. Zou zij? Hoe kwam ik daarachter? “Hee,” zwaaide ze, “waar zit je met je gedachten?” Ik schrok. En voor ik het wist, hoorde ik mezelf zeggen: “Ik heb een vreemd telefoontje gekregen, Angie.”

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Reageer ook