fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #4: Heet vluggertje

“Daar ben je. Jou moet ik hebben.”

Ik zat rechtop in mijn bed, Cash en Munchkin trillend naast me. Opeens piepte Cash en sprong van het bed. Vrolijk kwispelend sprong hij tegen de schim op. Ik had het kunnen weten: het was Paul. Natuurlijk zou hij komen en mij niet alleen laten. Ik omhelsde hem, zijn vertrouwde luchtje stelde me gerust. Uit zijn rugzak haalde hij een fles wijn. Op zoek naar glazen gingen we niet; we namen om de beurt een slok. Toen het licht werd, vielen we in een diepe slaap.

Na een kop koffie vertrok Paul naar café De Warme Gloed waar hij die dag moest werken. “Ik zie je zo,” zoende hij mijn voorhoofd. Ik knikte en kleedde me aan. Ik moest opschieten om op tijd bij Jacky en Verona te zijn. Sinds de middelbare schooltijd waren we bevriend. Onze diepste geheimen deelden we met elkaar. Op een na: ik verzweeg dat ik nymfomane ben.

Ik pakte mijn telefoon. Een appje van David. “Ben je thuis?” Twee minuten geleden verstuurd. “Ja.” Ik trok mijn jas weer uit. Wist wat dat betekende. Snel deed ik mijn haar nog even goed en spoot Chanel No 5 achter mijn oor. De bel. Snelle stappen op de trap. Ik hield de deur open. David kwam binnen. Zoenend duwde hij mij tegen de muur. Kruiste mijn armen boven mijn hoofd. Zijn tong danste rond mijn tanden. Met zijn buik zette hij mij klem. Draaide rondjes met zijn heupen. Ik voelde een warme golf in mijn buik. David likte met zijn tong van mijn hals naar mijn borstbeen. Hij liet mijn armen los en knoopte mijn jeans los, haakte zijn vingers achter mijn string. Hij voelde hoe nat ik was. Voorzichtig duwde hij een vinger naar binnen. Ik zuchtte diep. Sloot mijn ogen en voelde een tweede vinger. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek. David tilde me op, legde me teder op bed en trok mijn broek uit. Hij spreidde mijn benen en liet grommend zijn hoofd zakken. Ik kronkelde onder zijn tong, pakte zijn hoofd en trok hem naar me toe. Ik zoende hem en proefde mezelf. Hij trok zijn broek uit en duwde me op mijn knieën. Mijn haar viel voor mijn gezicht terwijl ik hem langzaam pijpte. Ik stond op, duwde David op mijn bed en klom bovenop hem. Zat met mijn rug naar zijn gezicht en voelde hem diep. Zijn nagels over mijn rug. Ik boog voorover en pakte met mijn handen zijn enkels. Zo kon David nog dieper stoten. Sneller ook. Ik hijgde luid mijn orgasme. David gromde. “Aaaaaaaaaahhhh, Lau.”

Met mijn hoofd op Davids borst lag ik na te genieten. We deelden een sigaret. Ik kuste hem. “Ik moet gaan. Ik heb afgesproken met Jacky en Verona.” David pakte zijn kleding, omhelsde me en vertrok. Ik zou hem weer zien als hij zin had.

Snel fietste ik naar De Warme Gloed. Voor het raam zag ik ze al zitten. Toen ik binnen kwam, trok Paul zijn rechter wenkbrauw op. Met een droge doek poetste hij glazen op. Ik liep naar hem toe. “Waar bleef je nou?” Ik grijnsde. “Lau, nee. David?” Ik knikte. Paul wist genoeg.

Mijn vriendinnen waren blij me te zien en keken er niet van op dat ik te laat was. We bestelden wijn. “Meiden. Ik moet even wat met jullie delen wat me niet lekker zit. Ik kreeg gisteravond een griezelig telefoontje,” vertelde ik. Verschrikt keken ze me aan toen ik het verhaal vertelde.

“En je hebt geen idee wie het kan zijn?” vroeg Jacky. Ik schudde mijn hoofd. Nog niet. Maar iets in mij zei dat ik het snel te weten zou komen.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook